У волинській дитячій лікарні не працює рентген

У волинській дитячій лікарні не працює рентген
У Волинському обласному дитячому територіальному медичному об'єднанні припинила роботу вся рентген-апаратура та обладнання.

Про це пише Волинь24.

На сьогодні волинським дітям за необхідності ретнген доводиться робити за місцем проживання. Невідомо, яким чином лікарі можуть адекватно допомогти дітям у гострих та критичних станах, при травмах та нещасних випадках.

Батькам працівники кабінету рентген-діагностики, що в травмпукнті обласної дитячої лікарні, відповідають, що апаратура зламана і радять звертатися у медичні заклади за місцем проживання. Щоправда, на дверях кабінету - жодних повідомлень про зупинку роботи, як і про причини такої ситуації.

«З власних джерел стало відомо, що апаратура зупинена у зв'язку з простроченим терміном дії ліцензії Північно-західної інспекції ядерного регулювання України», - зазначає видання.

Новопризначений керівник лікарні Сергій Ляшенко не спромігся своєчасно у травні продовжити термін дії ліцензії і вимушений зупинити роботу рентген-діагностичного кабінету.

За детальними коментарями з цього приводу журналісти звернулися до Сергія Ляшенка, однак він відповів, що перебуває у відрядженні і зможе надати коментар тільки під час зустрічі у п’ятницю, 23 червня.

Заступник головного лікаря Людмила Гагаловська через постійну зайнятість не знайшла часу для розмови з журналістом.

Що цікаво, як стало відомо журналістам, наразі питання роботи рентген-обладнання, покращення якості обслуговування, надання медичних послуг та інші сучасні аспекти охорони здоров’я директор вивчає в ..."Буковелі", де триває четверта Літня Школа для управлінців «Трансформація системи охорони здоров’я: Східна Європа 2017».

Поки директор чи то відпочиває, чи то працює в «Буковелі», а батьки ламають голови, куди ж везти своїх травмованих дітей, у самому травмпукнті - порожньо. Працівник кабінету рентген-діагностики підтвердила: апаратура не працює. Коли кабінет запрацює у звичному режимі, за її словами, завідувач відділення Геннадій Хомутинніков, зможе назвати тільки завтра.

Тим часом відомо: щодо дій Сергія Ляшенка відкрите кримінальне провадження за незаконне позбавлення волі людини, інформація про це внесена в ЄРДР.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
згадаєте моє слово, коли в усьому розберуться, виявиться шо рентген в дитячій лікарні поламала новарчук з поплічниками які її кришують
Відповісти
Останні новини
У волинській дитячій лікарні не працює рентген
20 червень, 2017, 17:39