Чергу до ЦНАПу в Луцьку займають із п’ятої ранку

Чергу до ЦНАПу в Луцьку займають із п’ятої ранку
Під Луцьким ЦНАПом черга – із п’ятої ранку. Лучани й приїжджі поспішають сюди оформити біометричні паспорти.

Незважаючи на те, що оформити такі документи зараз можна у кількох установах, все ж у Луцькому центрі надання адміністративних послуг клієнтів особливо багато, - пише ВРД НСТУ.

Кількість українців, які вже отримали біометричні паспорти, сягає 4 мільйонів, – кажуть експерти. Оформити такі документи для виїзду за кордон зараз можна, звернувшись до міграційної служби, центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс», ДП «Документ», а також у центрах надання адміністративних послуг у містах і при райдержадміністраціях. Луцький ЦНАП відновив прийом документів на виготовлення біометричних закордонних паспортів у травні. Відтоді кількість охочих скористатися цією послугою постійно зростає.

«Дуже багато охочих оформити паспорт, ми видаємо зранку 160 талонів на закордонні паспорти і впродовж дня, видаємо також талони тим, хто зараз закінчує школи, школярам, які отримують перші українські паспорти, свій ІD-паспорт», – каже директор установи Лариса Карп’як.

Кількість тих, хто в черзі, особливо вражає вранці. Адже, щоб отримати талончик до спеціаліста, треба займати місце біля входу в ЦНАП ще на світанку.

Коли припиниться ажіотаж, пов’язаний із виготовленням біометричних паспортів, у Луцькому ЦНАПі прогнозувати не беруться. Лише нагадують, що в місті оформити цей документ можна в декількох установах.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП, черги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чергу до ЦНАПу в Луцьку займають із п’ятої ранку
20 червень, 2017, 18:42