Слідчі назвали попередню причину аварії за участю маршрутки в Луцьку

Слідчі назвали попередню причину аварії за участю маршрутки в Луцьку
Правоохоронці схиляються до версії, що причиною ДТП за участі маршрутки №9 у Луцьку стало те, що водій не впорався з керуванням.

Про це інформує Конкурент.

Натомість слідчі відкидають версії зіткнення через колесо, яке лопнуло чи авто, яке "підрізало" маршрутку.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження, люди лікуються, а слідчі чекають, коли вони одужають, щоб нарешті з'ясувати ступені тяжкості тілесних ушкоджень.

Слідчий Сергій Ткачук зазначив, що передусім була призначена технічна експертиза, яка має встановити, чи була маршрутка в момент аварії справна чи ні.

До речі, як зауважив слідчий, версія про те, що в маршрутки лопнуло колесо в момент ДТП, не відповідає дійсності. Оскільки при огляді транспортного засобу встановили, що тиск повітря був наявний у всіх колесах. Так само не знаходять підтвердження і у версії про те, що маршрутку в момент руху "підрізало" якесь інше авто.

"Зі свідчень опитаних нами людей, водій просто банально не справився з керуванням", – сказав Сергій Ткачук.

Також він додав, що неможливо встановити експертним шляхом, наскільки перевищив швидкість водій, маршрутка якого звалила бетонний стовп в момент аварії.

"Допитані люди сказали, що інтенсивність руху була нульова, бо неділя – вихідний день", – зауважив слідчий.

Сергій Ткачук сказав, що наразі не можна й вважати основною версією слідства те, що водій не впорався з керуванням. Оскільки ще нез'ясована позиція самого водія, який перебуває в тяжкому стані. Вже після показів водія варто буде або їх підтверджувати, або спростовувати.

"Буде проведено повний комплекс заходів, тоді і прийматимемо рішення. Перші результати будуть тоді, коли люди вилікуються. Тому що треба встановити ступені отриманих травм", – додав Сергій Ткачук.

Нагадаємо, аварія трапилася 11 червня. Внаслідок ДТП водія та 11 пасажирів швидка медична допомога доставила до лікарні, з них 5 осіб госпіталізували.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Банально що водій невпорався з керуванням так не здається вам??? Я неодноразово їздив цією маршуткою там два молодих хлопця їздять то що один що други дуже впевнено керують транспортним засобом..
Відповісти
Ну я людей з 10 знаю, які скажуть протилежне. А скажуть що вони "гонщики". Чи може відео показати я один з них керує??))) Якщо це впевнено, то я "іспанський льотчик". https://www.youtube.com/watch?v=Ijcy_B9S898&feature=youtu.be
Відповісти
Останні новини
Слідчі назвали попередню причину аварії за участю маршрутки в Луцьку
21 червень, 2017, 01:26