Утеплені з ПриватБанком ОСББ вже отримують компенсації*

Утеплені з ПриватБанком ОСББ вже отримують компенсації*
Два ОСББ з Кривого Рогу отримали компенсацію, передбачену Державною цільовою економічною програмою енергоефективності.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Мешканці обох будинків долучились до програми «Теплі кредити» від ПриватБанку одними з перших, ще в березні поточного року. Старі зношені вікна на сходинкових клітинах просто фізично не могли забезпечити комфортний та відповідний нормативам мікроклімат. Тож їх було вирішено замінити на енергоефективні. Наприкінці квітня, вже після проведення робіт, з держбюджету ОСББ було повернено майже 70 тис. грн.

«Наразі на компенсацію чекають ще 4 криворізьких ОСББ, — говорить заступник директора Криворізької філії ПриватБанку, керівник напрямку реалізації програм клієнтам малого та середнього бізнесу Віталій Пляс. — Три з них також замінило вікна. А в одному з будинків було вирішено модернізувати систему освітлення і місць загального користування. Витрати на проведення таких робіт також відповідають вимогам держкомпенсації. Програма «Теплі кредити» стала доволі популярною серед місцевих ОСББ — ми видали 17 позик на суму більше 1,6 млн грн».

Процедура оформлення «теплого» кредиту вже відпрацьована до автоматизму. Працівники банку супроводжують ОСББ на всіх етапах — від збору регламентованого КабМіном України пакету документів до безпосередньо отримання компенсації. Додаткова зручність — використання Приват24 для бізнесу, що дозволяє прикріпити документи до угоди дистанційно, а віртуальний торговий майданчик ПриватМаркет представляє чималий перелік постачальників енергоефективних товарів та послуг, чиї репутація та професіоналізм не викликають сумнівів і підтверджені документально.

ПриватБанк долучився до Державної програми енергоефективності в березні цього року. За це час банком вже було видано 44 кредити на загальну суму більше 6,2 млн грн. Згідно з державною програмою, ОСББ може отримати держкомпенсацію від 40 до 70% залежно від кількості субсидіантів. Додатково компенсації передбачають 129 регіональних програм енергоефективності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Утеплені з ПриватБанком ОСББ вже отримують компенсації*
21 червень, 2017, 04:19