Тарас Яковлев: Школу №27 реально добудувати до кінця року

Тарас Яковлев: Школу №27 реально добудувати до кінця року
На добудову 27 школи, яку зводять на 55-му мікрорайоні Луцька, не вистачить передбачених у кошторисі 49 мільйонів гривень, - вважає в.о. мера Луцька Ігор Поліщук. Натомість радник голови ОДА Тарас Яковлев каже, що школу реально добудувати до кінця року.

Про це йшлося під час засідання виконкому 21 червня.

Він зауважив, що згідно кошторисних документів на добудову треба ще 49 мільйонів гривень. Проте реально, каже посадовець, цієї суми не вистачить.

Йдеться й про перерахунок заробітних плат, і про залагодження питань стосовно зливової каналізації, і облаштування доїзду тощо.

Звернув увагу Поліщук й на ціни на меблі, які значно зросли від 2012 року. Мовляв, в проекті є «двокасетні магнітофони та діапроектори», які невідомо чи ще продають, а також обладнання для фізичного та хімічного класів.

Опісля він зауважив, що досі не оголошені тендери на закупівлю меблів для навчального закладу.

Натомість радник голови ОДА Тарас Яковлев проінформував що тендери на обладнання не могли оголосити, оскільки із міського бюджету не перераховували коштів. Лише декілька днів тому перерахували перших 4 мільйони, тому тендер вдалося оголосити вчора.

Яковлев зауважив, що якщо працювати злагоджено, то школу цілком реально завершити до кінця 2017 року. Він запитав у Поліщука, чи є результати обіцяних переговорів із волинськими нардепами стосовно залучення коштів.

«Працюють», - відповів в. о. мера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тарас Яковлев: Школу №27 реально добудувати до кінця року
21 червень, 2017, 10:34