У Луцьку знесуть низку тимчасових конструкцій. ПЕРЕЛІК

У Луцьку знесуть низку тимчасових конструкцій. ПЕРЕЛІК
У Луцьку за рішенням виконкому демонтують низку тимчасових споруд та конструкцій через відсутність дозвільних документів та інші порушення.

Про це стало відомо 21 червня під час засідання виконкому Луцькради.

Тож мають знести тимчасові споруди та конструкції за адресами Бенделіані 5, вул. Ветеранів, 1а, Винниченка, 47, Гулака-Артемовського, 17, вул. Кравчука, 44, Пушкіна 7а, Франка 14, а також споруди на проспекті Соборності, 22 та Перемоги, 32.

Причини демонтажу – відсутність дозвільних документів, самовільні встановлення та підключення до мереж, невідповідність правилам благоустрою та скарги мешканців. Так, до прикладу, на вулиці Франка, 14 на прибудинковій території мешканців будинку самовільно встановили 7 дерев’яних конструкцій та 1 металевої. Тож після скарги містян муніципали перевірили споруди та винесли питання на виконком.

Зрештою, члени виконкому підтримали пропозицію демонтажу. Відтак, користувача тимчасової споруди зобов’язують протягом певного терміну демонтувати тимчасову споруду та відновити благоустрій території. Якщо цього не зроблять, то споруду демонтують працівники муніципальної поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку знесуть низку тимчасових конструкцій. ПЕРЕЛІК
21 червень, 2017, 11:09