Скандальне кафе у луцькому парку хоче «розростатися»

Скандальне кафе у луцькому парку хоче «розростатися»
Попри порушення площі відповідно до паспорта прив’язки, у Луцького міськвиконкому просили фактично вдвічі збільшити територію кафе, яке розміщене у Центральному парку поблизу кафе «Бригантина».

Про це йшлося під час засідання виконкому 21 червня.

Підприємець Орися Шеремета зверталася із проханням розміщення групи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Йдеться про торгівельний павільйон, літній торгівельний майданчик та дитячий майданчик для розваг у кафе в парку поблизу «Бригантини». Відповідний майданчик мав би діяти з 15 квітня по 15 жовтня. Відтак, площу планували збільшити від 138 кв. м до 286 м. кв.

Проте під час обговорення члени виконкому пригадали, що кафе і досі не усунуло низки порушень. Наприклад, павільйон вже перевищує площу, вказану в паспорті прив’язки на понад 30 кв.м.

Член виконкому Ігор Алексеєв запропонував компромісний варіант – підприємець приведе споруду у відповідності до паспорта прив’язки, а потім питання знову розглянуть на виконкомі. Натомість Олександр Шараєв нагадав, що саме таку пропозицію погодили на виконкомі ще за життя попереднього мера Миколи Романюка. Проте підприємець так і не привела цю будівлю до норми.

Зрештою, після тривалих обговорень члени виконкому таки не підтримали пропозиції дати дозвіл на збільшення площі за рахунок встановлення ігрового майданчика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бариги ври владі зіпсували парк, раніше там було чудове місце для відпочинку, табличка з написом пташиний гай і заборонялося навіть кричати, оскільки там гніздилися рідкісні види птахів, а зараз це місце розраховане тільки на тупе бидло алкашів; невже наше суспільство замість розвитку деградує, якщо відбуваються такі невтішні зміни
Відповісти
Останні новини
Скандальне кафе у луцькому парку хоче «розростатися»
21 червень, 2017, 12:24