За наругу над могилами волинянину загрожує 7 років тюрми

За наругу над могилами волинянину загрожує 7 років тюрми
До поліції на початку червня до Іваничівського відділення поліції звернувся 55-річний житель Новолинська про те, що на кладовищі поблизу села Космівка, Іваничівського р-ну невідомий знімає вінки, які знаходяться на могилах.

Згодом правоохоронці встановили особу зловмисника, відкрили кримінальне провадження та оголосили йому про підозру у скоєнні злочину, - інформує ГУНП у Волинськії області.

«09 червня до Іваничівських поліцейських звернувся 55-річний мешканець Нововолинська із заявою про те, що невідомий чоловік знімає вінки на кладовищі, поблизу села Космівка Іваничівського району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Поліцейські з’ясували, що 35-річний житель Нововолинська викрав 15 вінків із трьох могил на кладовищі. Чоловік мав намір обпалити вінки та дріт здати на металобрухт. Зловмисник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки», – розповів начальник Іваничівського відділення поліції Ігор Дорохольський.

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України та оголосили про підозру в інкримінованому злочині.

Санкція статті передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі від трьох до семи років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За наругу над могилами волинянину загрожує 7 років тюрми
21 червень, 2017, 17:23