У мікрорайонах Луцька відремонтують спортивні майданчики

У мікрорайонах Луцька відремонтують спортивні майданчики
У Луцьку депутати Микола Собуцький, Андрій Авраменко та Олександр Лазука зібралися сьогодні на засіданні постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Спершу депутати розглянули питання щодо погодження переліку спортивних об'єктів, які потребують капітального ремонту та будівництва за місцем проживання та у місцях масового відпочинку жителів міста Луцька на 2017-2020 роки, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

За словами заступника начальника управління з питань фізичної культури та спорту міської ради Андрія Мороза, у 2017-му році на капітальний ремонт, будівництво та реконструкцію спортивних об'єктів з міського бюджету передбачено видатки у сумі 1,5 млн грн.

Відтак, управління з питань фізичної культури та спорту спільно з КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” визначили 25 спортивних об'єктів, які потребують модернізації, капітального ремонту, будівництва за місцем проживання.

Перелік об'єктів формували на основі звернень мешканців різних мікрорайонів та депутатських запитів. При цьому враховано ініціативу лучан щодо співфінансування робіт із будівництва нових та ремонту існуючих спортмайданчиків.

Депутати рекомендували підтримати на сесії міської ради запропонований перелік спортивних об'єктів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У мікрорайонах Луцька відремонтують спортивні майданчики
21 червень, 2017, 15:43