Шахрай ошукав суддю на 30 тисяч доларів

Шахрай ошукав суддю на 30 тисяч доларів
Волинська прокуратура скерували до суду матеріали кримінального провадження стосовно шахрая, який видурив у судді з Києва 30 тисяч доларів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

У прокуратурі Волині за дорученням Генпрокуратури України завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно шахрая, який, заледве звільнившись із місць позбавлення волі, у серпні 2016 року видурив у судді Голосіївського районного суду Києва 30 тисяч доларів.

Гроші шахрай узяв буцімто для передачі хабара членам Вищої кваліфікаційної комісії суддів та народним депутатам України за позитивне вирішення питання про обрання постраждалого на посаду судді безстроково.

Обвинувальний акт про вчинення чоловіком шахрайства та підбурення до замаху на надання неправомірної вигоди особам, що займають особливо відповідальне становище, (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України) скеровано до суду.

Обвинуваченому, який був раніше неодноразово судимий за шахрайство, обрано запобіжний захід.

Далі – слово за судом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Гроші шахрай узяв буцімто для передачі хабара членам Вищої кваліфікаційної комісії суддів та народним депутатам України за позитивне вирішення питання про обрання постраждалого на посаду судді безстроково." - а що судді за дачу хабара? і де він взяв 30 тис?
Відповісти
Дав хабар, а його не призначили?)))) ой лол ржу....
Відповісти