На Донбасі третю добу шукають 6-річну дитину

На Донбасі третю добу шукають 6-річну дитину
Третю добу поліція Донецької області шукає 6-річну Аліну Васютину, жительку міста Гірник на Донеччині.

Дитина 19 червня пішла в магазин за морозивом і зникла. Про повідомив глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, – пише Gazeta.ua.

Він зазначив, що в місті живуть близько 10 тисяч осіб. Сім'я Аліни ні на одному обліку не перебувала. При цьому житлові умови дівчинки були м'яко кажучи складними.

«Будинок, якщо так можна назвати ці стіни і дах, знаходиться в жахливому стані, ця споруда не пристосована для проживання не тільки дітей, а й самих дорослих. Дві брудні кімнатки з одним ліжком на двох дорослих і четверо дітей. Не помітити весь жах в якому проживали діти неможливо», – написав глава поліції і додав, що діти 6 і 7 років збирали металобрухт і так заробляли собі на цукерки і морозиво, а їсти малюки ходили в дім молитви.

Поліція продовжує проводити пошукові заходи, задіяно понад 200 співробітників поліції, рятувальників і шахтарів. Перевіряються занедбані домоволодіння, лісопосадки, колодязі, ями.

22 червня для посилення поліції в Гірник прибудуть підрозділи Нацгвардії.

Поліція висуває кілька версій. Перша – дитина могла стати жертвою злочину, друга - дівчинка постраждала, отримала якусь травму і не може вийти до людей. Прохання до всіх, хто має будь-яку інформацію про місцезнаходження дитини, звертатися на лінію 102.

Прикмети дівчинки - блакитні очі, світле волосся. Вона відгукується на ім'я «Леля» – так її називають рідні. Дівчинка в школу ще не ходить, але дуже самостійна, і з незнайомими може бути балакучою.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивлячись на цей безлад,пишу до Вас як соціальний педагог.Нездивуюся що безперечно стан будинку та кімнат в такому стані,неблагополучна сім'я догляд за дітьми некудишній,а де соціальні служби ? Чому невиконують свою належну роботу,на Вашому місці я б позбавила вихованню та неналежному догляду дітей,таких батьків.І недавала б ні першого ні останнього разу на виправлення.Мій досвід показав що батьки якщо можна їх так назвати ,нецікавляться своїми чадами в дитячому будинку ,вони продовжують пиячити та гуляти на повну .Шкода діточок що виростають в жахливих умовах та знаючи що таке справжне дитинство.Замість того щоб бавитися з однолітками діти збирають бутилки,металолом і цим собі заробляють на життя.Це просто ДУРДОМ !!!! Батьки схаменіться та зрозумійте діти не іграшки,це живі та цікаві хлопчики та дівчатка,які мають Право на життя,Право на любов,Право на навчання,Право на медичну допаомогу.
Відповісти
Останні новини
На Донбасі третю добу шукають 6-річну дитину
22 червень, 2017, 10:08