У Палиці проігнорували атовців

У Палиці проігнорували атовців
У Луцьку учасники АТО звернулись до голови обласної ради Ігоря Палиці (на фото) з проханням дофінансувати «житлову програму» для військовослужбовців.

Кажуть, що ще у 2016-му році міський голова Микола Романюк звертався до обласної ради з проханням долучитись до програми забезпечення житлом військовослужбовців, яка передбачає співфінансування. 25% коштів виділяє обласний бюджет, 25% - міський. 50% платить сам військовослужбовець. Однак тоді обласна рада це прохання проігнорувала.

Звернення передали у п’ятницю, 23 червня. Підписались під ним активісти «Цивільного корпусу» Волині, учасники Спілки ветеранів АТО міста Луцька та Всеукраїнське об’єднання прикордонників-учасників АТО.



«Дане прохання, адресоване Вам Луцькою міською радою, з невідомих і незрозумілих нам причин було проігнороване, і у допомозі фактично відмовлено, про що свідчить лист до луцького міського голови від Волинської обласної ради, датований 26 грудня 2016 року. В рішення «Про обласний бюджет на 2017 рік» кошти на дану програму відсутні», - йдеться у зверненні.

Колишній боєць полку «Азов» Віктор Шандибило розповів, що планували передати звернення особисто в руки Ігорю Палиці, однак їм так і не вдалося потрапити до нього на прийом. Чиновники повідомили, що не знають, чи є Ігор Палиця. Мовляв, їм невідомо, чи голова перебуває на робочому місце.

«Ми сподівались на особистий прийом, однак нас проігнорували. Занесли звернення в відділ прийому звернення громадян, там поставили відмітку про реєстрацію і те, що його отримали. Тобто з цього дня починається строк розгляду звернення. Також представники записались на особистий прийом. Щодо прийому, то нам не повідомили навіть приблизну дату, оскільки в списку на прийом 400 людей, а прийом відбувається раз в місяць», - Віктор.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куме, не тратьте сил, спускайтесь на ...землю.
Відповісти