Весільні фото волинян майже століття тому

Весільні фото волинян майже століття тому
Відомо, що до 11 липня триває Петрів піст, а відповідно до традицій, які передаються з покоління в покоління, святкувати весілля під час Петрівського посту і в Петрів день не дозволено.

Звичайно, ніхто молодятам заборонити одружуватись не може, але за переказами, щоб прожити довге і щасливе сімейне життя краще в «Петрівку» не одружуватись, - пише Район.Луцьк.

Саме тому цей час наречені можуть використати як підготовку до майбутнього весілля. Хоча б до прикладу підібрати собі весільну сукню або підібрати собі якийсь особливий образ, який на довго запам’ятається гостям весілля.

Для натхнення проект Lodomeria підготував фотопідбірку ретро весільних фото 1920-1930х років минулого століття. Усі світлини були зроблені або в Луцьку, або в таких містах як Ковель, Володимир-Волинський та ін.
Усі образи дуже різні, є міські та сільські наречені.

Не можна не погодитися, що фотографії весільних ретро суконь викликають почуття ностальгії і романтики. Розглядаючи вінтажні весільні сукні та прикраси можна з впевненістю сказати, що кожен образ як уособлення десятиріччя.

Якщо ви будете уважні, то знайдете в добірці кілька вкорочених варіантів весільних суконь. Вони датуються 1920-ми роками. Моду на такі вкорочені весільні сукні ввела сама Коко Шанель. Плаття стали шити так, щоб довжиною вони були приблизно до середини гомілки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Улюблена тема!!! Весілля!
Відповісти
Останні новини
Весільні фото волинян майже століття тому
24 червень, 2017, 09:23