Свято морозива в Луцьку: як це було. ФОТО

Свято морозива в Луцьку: як це було. ФОТО
Свято морозива у Луцьку неабияк потішило родини. До парку імені Лесі Українки прийшли тисячі людей, аби поласувати солодощами, та взяти участь в цікавих конкурсах та майстер-класах.

Особливо таким розвагам тішились діти, адже обгортки від морозива можна було обміняти на подарунки. Біля наметів, де можна було це зробити, утворились великі черги.

Організувала свято торгова марка «Рудь» у суботу, 24 червня.

У парку імені Лесі Українки гамірно. Стоїть сцена, звідки лунає запальна музика. Біля неї танцюють не лише діти, але й дорослі. За найкращий танець можна отримати приз.









Організатори масової забави - ТМ «Рудь» кажуть, що ставили за мету - насамперед розвагу для сімей, та створенню відповідної атмосфери.

«Це проект, який об’єднує родину. Ми робимо це для того, аби показати, наскільки важливим є спілкування з дітьми. Тут є розваги як для найменших діток, так і для старших. На сцені – навіть конкурси для всієї сім’ї», – розповіла маркетолог компанії «Рудь» та координатор проекту «Свята морозива» Тетяна Хомяк.

За сценою стоять намети, де волонтери заходу проводять майстер-класи. Аби взяти в них участь, потрібно принести спеціальні «святкові» гроші - «рудики». Їх обмінюють на обгортки від морозива «Рудь».

Маючи «рудики», можна заплести коси, зробити собі «тату», помалювати, навчитись робити ляльки мотанки та пограти.











Родинне свято морозива ТМ «Рудь» влаштовує вже 12 років по всій Україні.

«Свято Морозива - це соціальний проект. Традиційно ми приділяємо найбільшу увагу саме родинному спілкуванню та творчому розвитку дітей. Тому кожного року ми намагаємось віднайти ті цікавинки, які стануть до вподоби нашим маленьким споживачам. Це сточується, як формату та змісту заходу, так і, найголовніше, нашої продукції», - каже президент компанії «Рудь» Петро Рудь.



















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де луцьке морозиво.?
Запитайте у швиряли
Відповісти
Останні новини
Свято морозива в Луцьку: як це було. ФОТО
25 червень, 2017, 13:16