Поляки хочуть закрити пішохідний перехід в Угриневі

Поляки хочуть закрити пішохідний перехід в Угриневі
Прикордонна служба Польщі не рекомендує продовжувати термін дії експериментального пішохідного пункту перетину кордону "Угринів-Долгобичув", який спливає наприкінці червня.

Про це повідомив Якуб Логінов, активість ініціативи "Пішохідні переходи", який отримав офіційного листа від Люблінського воєводства, -пише Європейська правда.

У воєводстві зазначили, що зацікавлені у продовженні роботи пункту перетину і направили запит до відповідних служб. Прикордонна служба Польщі у відповідь повідомила, що не рекомендує продовження дії пункту пропуску через відсутність умов, які гарантують безпеку людей, які перетинають кордон пішки.

"Подальша доля проекту повинна залежати від створення відповідних умов та інфраструктури, зроблених винятково для пішоходів", - йдеться у листі.

Прикордонники наголосили, що у пункті перетину значно зросла кількість автобусів, і він, власне призначений для автомобільного транспорту.

Нагадаємо, у грудні 2016 року польська сторона з тих же причин також не рекомендувала продовжувати роботу пункту перетину кордону "Угринів-Долгобичув", але зрештою сторони погодилися продовжити термін дії на 6 місяців.

Пропуск осіб у пішому порядку у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Угринів – Долгобичув" був запроваджений 1 липня 2015 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поляки хочуть закрити пішохідний перехід в Угриневі
25 червень, 2017, 14:34