Папа Римський закликав до миру в Україні

Папа Римський закликав до миру в Україні
У неділю, 25 червня, відбулося національне українське паломництво до Ватикану з нагоди 150-річчя канонізації святого Йосафата, повідомило посольство України при Святому престолі.

Як зазначається, у своєму зверненні Папа Римський Франциск попросив миру "для дорогої української землі", - пише Новое Время.

"У своєму зверненні понтифік сказав, що приєднується з українцями до Молитви миру для дорогої української землі в соборі Святого Петра", - йдеться у повідомленні.

"Під час недільної молитви "Ангелус Господній" Папа Франциск привітав верховного архієпископа, єпископів, священиків Української греко-католицької церкви та кількатисячну українську громаду, яка була присутня на площі Святого Петра у Ватикані", - повідомило посольство.

Святкова Літургія, яку очолив глава УГКЦ блаженніший Святослав Шевчук у співслужінні владик синоду УГКЦ, відбулася на Папському престолі в соборі Святого Петра.

Повідомляється, що в урочистих заходах взяли участь посол України при Святому престолі Тетяна Іжевська, посол Канади при Святому престолі Денніс Савойє, президент Папської ради сприяння християнської єдності кардинал Курт Кох та інші почесні гості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Папа Римський закликав до миру в Україні
25 червень, 2017, 21:10