Конфіскація авто на іноземних номерах спровокує бунт, - депутат

Конфіскація авто на іноземних номерах спровокує бунт, - депутат
В Україні їздить понад 2 мільйони автомобілів на іноземній реєстрації і якщо влада почне їх відбирати, це спровокує активний спротив власників цих транспортних засобів.

Таку думку висловив депутат Луцької міської ради Микола Собуцький в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 23 червня, - пише Конкурент.

"Якщо почнуть забирати ці автомобілі, а це, зрозумійте, люди заплатили свої гроші, це їхня робота. Хтось може заробляв ті гроші декілька років… Якщо в людей це почнуть забирати, то будуть горіти митні пости", – зазначив депутат.

Як розповів Микола Собуцький, як тільки в медіа почали з'являтися новини про те, що автомобілі на іноземних "бляхах" будуть забирати, активісти почали об'єднуватися в групи.

"На випадок того, якщо поліція когось затримає, почне забирати автомобіль. "SOS, така то вулиця, приїдьте допоможіть". Приїжджає 20 автомобілів і вони вже безсилі. В поліції взагалі немає функцій забирати автомобіль чи перевіряти. Це тільки може робити митник", – каже депутат.

Зауважимо: в лютому-березні 2017 року у ЗМІ почала з'являтися інформація про те, що поліція спільно з працівниками митниці почали вилучати авто на іноземній реєстрації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так подумайте о тех людях которые купили автомобиль с уплатой всех налогов, и они начнут бунтовать. И кого будет больше ? И где справедливость? Бред и безпомощность какая то Условия дожны быть равными !!!!!
Відповісти
дайте розмитненя як в польщі.130ує.ось вам і європа.хватить гнобити народ украіни.
Відповісти
Майдан показав, що бунтами,гуртом і силою можна добиватися свого, незважаючи ні на конституцію, ні на закони у країні. А ще прагнемо якихось європейських цінностей, рвемося туди. Назвіть мені хоча б одного американця, німця, чеха, який не дотримується законів у своїй країні. Виходить, можна плюнути на закон, вкрасти в сусіда щось, а потім стрибати під В. Р. щоб легалізували крадене майно,а ні, то прийдеться відповісти перед законом...
У нас нація злодюг, бандюг,хапуг, аферистів та корупціонерів та лицемірів які задля власної вигоди, надінуть вишиванку і насру...ть на все і всіх...
Відповісти
Якби депутат хоч трошки цікавився питанням, про яке кричить з екрану, то дізнався би, що в Україні всього зареєстровано близько 8 мільйонів авто, то якщо на іноземній реєстрації заїхало 2 мільйони, то в Україні кожна 5 машина мала би бути на іноземній реєстрації. Того не має, бо по даних митниці лише 70 тис авто на іноземній реєстрації. Тому не треба пускати пилюку в очі, а треба захищати закон і добропорядних громадян, які розмитнили авто, чи ви хочете бунт від них?
Не можна іти на повідку в контрабандистів, бо завтра взбунтуються платники податків - чим вони гірші за "схемщиків" і чому повині платити більше???
Відповісти
Правильно так їм і зробити
Відповісти
Собі так зроби, паморок... маю 2 авто на UA i PL реєстрації, стажу всього якихось там 15 років водіння, проїхав мільйони км... і чомусь хамства від керманичів у польщі,франції,чехії найбільше від UA номерів, схоже і в мому рідному Луцьку, хамлять і "рисачать" як правило дорогі авто і малолєткі тупоголові,але вони були завжди! ну ще є БМВ головного мозку... от і вся проблема.
В жодному разі не хочу образити адекватних власників байернмоторенверке (BMW) але справа далеко не в номерах і митах, справа в головах!
Відповісти
Останні новини
Конфіскація авто на іноземних номерах спровокує бунт, - депутат
25 червень, 2017, 22:12