У Миколаєві підліток випадково застрелився з дробовика

У Миколаєві підліток випадково застрелився з дробовика
У Миколаєві внаслідок вогнепального поранення з дробовика загинув неповнолітній хлопець.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, – пише Еспресо.

У відомстві зазначили, що 24 червня отримали інформацію про те, що до Обласної дитячої лікарні привезли 14-річного хлопчика з вогнепальним пораненням мисливським дробовиком у живіт та руку.

Як розповів батько підлітка, син знайшов вдома сумку з озброєнням та у результаті недбалого поводження випадково вистрілив собі у живіт. Медики намагалися врятувати хлопця під час операції, однак він помер, так і не прийшовши до тями.

«Під час огляду домоволодіння правоохоронцями було знайдено та вилучено: фрагменти пижа та мисливського патрону, предмет, схожий на гранату РГД-5, запал, попередньо від гранати, 10 патронів з гумовими кулями, предмет, схожий на обріз рушниці, магазин від пістолета невідомої марки, які 42-річний домовласник зберігав незаконно, за що був затриманий у порядку ст.208 КПК України», – наголосили у відомстві.

Зазначається, що озброєння було направлено на дослідження до Миколаївського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть,та ч.1 ст.263 КК України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Провадження передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років та від трьох до семи років відповідно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Миколаєві підліток випадково застрелився з дробовика
26 червень, 2017, 09:26