Лучанка вагою 130 кілограмів набирає популярності на телебаченні. ВІДЕО

Лучанка вагою 130 кілограмів набирає популярності на телебаченні. ВІДЕО
Лучанка Наталія Садовська стала переможницею тижня у телевізійному пост-шоу «Зважені та щасливі».

Це дає їй можливість взяти участь у третьому сезоні дійства для найважчих людей України, яким набрид цей статус, повідомляє ВОДТРК.

Наталя Садовська після закінчення вузу працює логістом корпорації «Богдан» вже п’ять років. Її шанують як гарного спеціаліста. А от з особистим життям допоки не склалося. Причина — вага 130 кілограмів. Ще у 5 класі дівчинка важила вже … 80! Усім намаганням схуднути чинився спротив зі сторони родичів, а медики-ендокринологи просто глузували: «Треба менше їсти». Попри це, Наталя все ж намагалася дотримуватися дієти, але батьки казали, що вона голодує, і годували її ще більше.

На другий сезон шоу «Зважені та щасливі» Наталя не потрапила через жорстку конкуренцію – 11 тисяч бажаючих. Проте, надії не втратила, тому і зареєструвалася на кастинг. Наразі, стала переможницею відбірного тижневого туру пост-шоу. Але й сама працює над собою: споживає лише дві тисячі калорій на добу, протягом останніх років займається у спортзалах і фітнес-центрах. І, на відміну від багатьох схильних до повноти дівчат, не пробувала взяти до рота цигарку.

27 грудня відбудеться відбір на шоу третього сезону «Зважені і щасливі». Лучанка Наталія Садовська просить волинян підтримати її. Адже зневірилася у всіх фізичних вправах та дієтах, і вважає, що участь у проекті допоможе їй стати щасливою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пусть скажет "спасибо" родителям. Скоро как америкосы все будут,под 100 кг каждый.
Відповісти
Многоуважаемый VSC, очень приятно читать Ваш глубокомысленный коментарий. Сразу видно, что Вы во всем разбираетесь... Повидимому Вы богатый ( питаетесь отборной пищей, которой можете себе позволить и ниразу не были в фастфудах), спортивный (разбираетесь в калориях и диетах) и успешный человек (долго прожили среди американцев и хорошо их знаете). Если можете, расшифруйте Ваши инициалы, я надосуге почитаю о Вас в журнале "Форбс". Согласен, родителям ВСЕГДА нужно говорить СПАСИБО, ведь только "макаки" этого не делают или смеются над этим...
Відповісти
Извините уважаемый Виктор, что своими некорректными высказываниями затронул больное место. Вот простая цитата с первого попавшегося сайта:
"Первичное (алиментарное или алиментарно-конституциональное) ожирение является следствием переедания и/или недостаточной физической активности. Жир поступает в организм человека с пищей (или с пищей поступают углеводы, которые уже перерабатывается в жир при значительном превышении уровня сахара в крови) и в должном количестве не "сгорает". В результате остатки его запасаются в подкожной клетчатке и/или вокруг внутренних органов."

Я не могу сказать про себя, что я богатый человек, но и не питаюсь в фаст-фудах. Не пользуюсь диетами, мой вес не выходит за пределы любых норм, про американцев черпаю информацию из доступных источников. С уважением. Еще раз прошу прощение за резкость. Надеюсь на понимание.
Відповісти
Ну, чому тільки батькам? Не думаю, що вони кусками пхали їй до рота їжу. Зрештою, якщо в дитинстві і пхали, то сьогодні ендокринологи кажуть "Треба менше їсти". То нехай їх і послухається. А згодом скаже "спасибі".... Чи батькі і сьогодні її котлетами запихають?
Відповісти
Спасибі за коментар! Будьте певні, що цієї поради я і без лікарів дотримуюсь. І не один рік займаюсь у фітнес-клубах та тренажерних залах. Батьки дбали про те, щоб дитина була здоровою, і ніяк аж не хотіли наробити мені шкоди. У статті вчепились за слова про те, що батьки не дозволяли мені вдаватись в юному віці до надзвичайно радикальних методів схуднення. Але чомусь ніхто не розповів про те, що саме через помилки лікарів я свого часу могла і не народитись, а сьогодні така, як є - товста. Але маємо те, що маємо. А судити зручно тому, хто не побував у моїй шкурі. А взагалі, все це - заклик про домогу. Вважаєте за потрібне, проголосуйте, коли пийде час.
Відповісти
Желаю удачи. Извините.
Відповісти
Хорошо, когда человек умеет извиняться за свои поступки или слова!Поэтому принято считать,что не стоит торопиться с поспешными выводами! Вот теперь Вы разобрались для чего всё это делается, и что на самом деле этой девушке нужна поддержка! Потому как на месте ёе может оказаться любой человек, никто от этого не застрахован и Вы в том числе, а причины могут быть разными, даже исключая неправильное питание. Вам тоже удачи!
Відповісти
Киця и Вам спасибо, более профессионального рекомендации диетолога я не читал... Извините, но когда вы пишите "кусками пхали" и "сьогодні її котлетами запихають". чувствуется какоето насилие в высказываниях, хотя... может Вы сами мечтаете о котлетах...
Відповісти
Журналістів ввели в оману - Наталя родом із села Цегів, що на Горохівщині, а не лучанка, як вони її позиціонують......
Відповісти
Ніхто нікого в оману не вводив! Я дійсно народилась у с. Цегів, але уже 11 років живу у м. Луцьк.
Відповісти
ммммммммммммм, Нет она с планеты Андромеды из созвездия касиопеи, можете ее так позициировать... Какое это имеет отношение к ее весу и стремлению похудеть??? Точно, бумага стерпит, пиши что попало... Просто журналиское расследование...)))
Відповісти
Народд, що за цікава і зовсім безпідставна реакція на ситуацію цієї молодої дівчини?? Невже неясно, людина просить про допомогу, вона не сидить на диванах, не їсть у фастфудах, а не побоялась сказати про проблему на всю країну, невже це не мужній і гідний вчинок?? Вона не прийшла на телебачення заради популярності, як хибно висловлюються журналісти цього сайту і статті, що свідчить сама назва, а вона прийшла заради вашої підтримки і допомоги, щоб ви її почули, щоб ви не були байдужими, це ж так важливо, коли людина не стоїть на місці, а робить щось, як кажуть - "Дорогу осилит только идущий"!! Тому побажаємо їй удачі, і давайте проголосуємо за неї, коли прийде час!! Наталі - ти молодчинка!!!
Відповісти
Мужня і красива дівчина! Я знаю жінок, які вже багато років не знаходять в собі мужності стати на вагу, страдають з-за зайвої ваги, щоденно дають собі слово "ще лише сьогодні, а завтра... всьо!", а тим часом завтра зїдають печену качку з яблуками і торт діаметром 20 см, в якому стільки калорій, скільки у війну давали роті солдат. Це я до того, що пані Наталя не ховає "голову в пісок", не тікає від того, від чого втекти не можна. Не завжди в такому випадку допомагає сувора дієта, але помітно, що дівчина життєрадісна і займає активну життєву позицію. А перший коментатор в цьому списку - хам. Він всіх повчає і вважає, що його пошлятина - остання інстанція. Зазвичай, я вже давно обминаю його "коментарі" - агресивні, як сірчана кислота. Щасти тобі в житті, Наталочко! Усе в тебе буде гаразд. А ще скажу про внутрішню культуру деяких кометаторів-чоловіків, які тут приклались. Ввічливість чоловіків стала сьогодні такою рідкістю, що її часто приймають за флірт. Так що, Наталя, не приймайте близько до серця.
Відповісти
Прочитавши коментарі, я зрозуміла що відео люди дивились,але кожен почув що він хотів. Прикро! Якщо уважно переглянути ролик, там сказано, що проблема з дитинства, і ендокринологи розводили руками а не дієти радили! І чому такі тупі люди на нашій ненці живуть?! Все потрібно розжовувати і носом тикати! VSC. судячи з фото біля вашого ніку, дієти не потрібні, ганджубас виганяє все лишне, а інколи допомагає писати безгрузді коментарі! А "Киця", сиділа батон жувала і комент писала! Сміх тай годі!
Відповісти
Татьяна, батонів не жую. Вага 65 при рості 162. До чого ще причепишся?
Відповісти
Останні новини
Лучанка вагою 130 кілограмів набирає популярності на телебаченні. ВІДЕО
28 листопад, 2012, 08:33