«Ніч у Луцькому замку»: програма заходів

«Ніч у Луцькому замку»: програма заходів
Спеціально для участі в арт-фестивалі “Ніч у Луцькому замку” в Україну з прем’єрою приїдуть європейські театралізовані шоу, а всі вилучені кошти з продажу квитків підуть на благодійність

В рамках арт-шоу “Ніч у Луцькому Замку” до Луцька з прем’єрою приїдуть європейські театралізовані шоу, які вперше виступатимуть в Україні, - повідомили організатори.

Свій єдиний виступ представить італійський проект Molecole Show – літаюча балерина, що виконує танцювальний номер тримаючись за сотні повітряних куль. Не менш вражаючим, але “наземним” дійством буде подвійна вистава французького театрального колективу Remue Ménage, який спочатку пройде парадом по центральній вулиці Луцька, а потім виконає окремий номер під час нічної арт-програми.

Molecole Show
Molecole Show


Організатором арт-шоу “Ніч у Луцькому замку”, як і у попередні роки, є Луцька міська рада. Генеральний спонсор заходу – благодійний фонд Ігоря Палиці “Тільки Разом”, який виділив на організацію фестивалю 1,5 млн. гривень.

Фестиваль цього року має благодійну мету: усі зібрані кошти буде передано на потреби Луцької міської дитячої поліклініки. Також, передбачено безкоштовні квитки для учасників АТО.

Організатори переконані, що арт-шоу має великі перспективи стати окремим фестивальним брендом та візитною карточкою Луцька, збільшуючи кількість туристів до Луцьку – як з України, так і із-за кордону.

Для поціновувачів театрального мистецтва організатори підготували особливий перфоманс – виставу львівського театру “Воскресіння”. “Театр “Воскресіння” – це завжди експеримент і несподіванка. “Воскресіння” ставить такі вистави, які ніколи не презентувались на українській сцені», - розповідають митці про себе. Вистави театру з успіхом проходили на сценах Австрії, Італії, Південної Кореї, Польщі, Німеччини, Єгипту, Ірану та інших країн світу.

«Ніч у Луцькому замку» також відвідає всесвітньо відомий балет сучасності «Київ модерн балет» під керівництвом грандіозного хореографа Раду Поклітару. Також своє концертне шоу в новому статусі Yamaha Local Artist представить композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара. Євген став першим в Україні музикантом у рояльному сегменті, який отримав цей поважний статус. Разом з Євгеном володіють званням Yamaha Artist такі відомі композитори та музиканти як Елтон Джон, Стіві Уандер, Джастін Тімберлейк, Еббі Саймон та Марк Гассер.

Раду Поклітару
Раду Поклітару


Одним з хедлайнерів арт-шоу стане український музичний колектив La Festa electric opera, формат якого органічно поєднує класичну музику із сучасним звучанням електронних ритмів.

La Festa electric opera
La Festa electric opera


Класична програма буде представлена солістами Віденського, Варшавського, Римського та Празького оперних театрів в супроводі симфонічного оркестру під керівництвом диригента Алли Кульбаби – заслуженої діячки мистецтв.

Усіх гостей фестивалю очікують нічні екскурсії «Легенди Луцького замку», історичні вистави, придворні танці та інші розваги в неповторній атмосфері середньовіччя.



Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» відбудеться 1-2 липня у Луцькому замку. Ознайомитися з програмою фестивалю можна на сторінці у Фейсбук. Придбати квитки онлайн - на порталі kasa.in.ua, або в точках продажу за адресою: вул. Стрілецька, 31 (Магазин “Кобза”), вул. Лесі Українки, 17 (музичний магазин “Медісон”) та театральний Майдан, 1.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Ірина Миронова
+380633057752
[email protected]

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Ніч у Луцькому замку»: програма заходів
26 червень, 2017, 12:05