Поліщук сказав неправду та назвав атовців «акторами»

Поліщук сказав неправду та назвав атовців «акторами»
Виконувач обов’язків Луцького міського голови Ігор Поліщук назвав учасників АТО, які приносили Ігорю Палиці звернення стосовно «житлової програми» для військовослужбовців, «акторами».

Про це він заявив у понеділок, 26 червня, під час спільної наради з представниками громадсьтких організацій учасників АТО. Він зазначив, ніби атовці сфотографувались із зверненням на порозі приміщення ОДА, та, не заходячи всередину, пішли геть.

«Є ті люди, які в п’ятницю не могли потрапити на прийом до Ігоря Петровича? Які проривалися в обласну раду, їх не пустили… Немає? От дуже цікаво. Ми проводили в обласній раді нараду в той же день, і проводимо сьогодні. Прорватись вони не можуть, а коли ми проводимо нараду, то вони не приходять. Насправді ж ці люди просто піднялись на сходи, сфотографувались з зверненням, і пішли собі геть. Навіть не заходили в приміщення. Я думаю, що люди дадуть оцінку таким акторам і побратими їх також оцінять такі їхні дії», - зазначив Поліщук.



Нагадаємо, у Луцьку учасники АТО звернулись до голови обласної ради Ігоря Палиці з проханням дофінансувати «житлову програму» для військовослужбовців. Звернення передали у п’ятницю, 23 червня. Підписались під ним активісти «Цивільного корпусу» Волині, учасники Спілки ветеранів АТО міста Луцька та Всеукраїнське об’єднання прикордонників-учасників АТО. Зокрема, вони зайшли у відділ звернень ради, звідки хотіли йти та передати звернення особисто голові.

Колишній боєць полку «Азов» Віктор Шендибило розповів, що планували передати звернення особисто в руки Ігорю Палиці, однак їм так і не вдалося потрапити до нього на прийом. Чиновники попросили атовців записатися на прийом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Поліщук вже свої наради теж в будівлі облради проводить? :)
Відповісти
Сказав Шекспір: "Весь світ - театр, а люди в ньому - актори! Хто шахрай, хто - блазень, а хто простак, мудрець або герой". Герой та мудрець на ці слова не образиться. Але це за умови, коли герой, мудрець або журналіст знають класику.
Відповісти
Останні новини
Поліщук сказав неправду та назвав атовців «акторами»
26 червень, 2017, 13:05