Фестиваль «Княжий»: стародавні мотиви, музика та безалкогольний формат

Фестиваль «Княжий»: стародавні мотиви, музика та безалкогольний формат
Фестиваль «КНЯЖИЙ», що відбудеться на Волині - масштабний захід на фестивальній карті України, котрий оголошує про заборону на його території алкоголю.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться 19-20 серпня вперше у межах стародавнього міста Володимир-Волинський - на території села Заріччя. Ініціатор проведення заходу – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

До слова, захід пройде у безалкогольному форматі: вхід людям напідпитку, а також принесення на територію фестивального містечка будь-якого виду алкоголю суворо заборонене. Організаційний комітет наголошує, що розваги реальні і без алкоголю, та і навіщо він, коли фестиваль буде таким цікавим.

Музичну атмосферу гостям фестивалю влаштують один із найвідоміший українських гуртів – «Тартак», а також гурт гуцул-металу «Карна». На літературній сцені розповість про захоплюючі книги та власну творчість один із найпопулярніших письменників Любко Дереш.

Анонсуємо кінне шоу, яке спеціально прибуде на «КНЯЖИЙ» з міста Львів. Програма насичена і стародавніми презентаціями: кожен охочий побачить кінну кавалькаду, метання списа на галопі, джост-сарацин та багато інших цікавих вправ, трюків, і видовищну баладу «Лицар і його бойовий кінь».

Гості матимуть можливість спробувати поплавати на воді у вузьких довгих човнах — каяках. Каякінг на річці Луга обіцяє туристичний клуб ANTAR.

Також на «КНЯЖОМУ» будуть різні театралізовані дійства, історичні реконструкції, гутірки, екскурсії стародавнім Володимиром-Волинським, дитяче містечко, ярмарки ремесел та вуличної їжі, майстер-класи народний майстрів та багато цікавого.

Нагадаємо, у соцмережі Фейсбук діє офіційна сторінка, на якій Ви можете дізнатися останні важливі новини щодо проведення «Княжого»: https://www.facebook.com/KniazhyiFest/?fref=ts , а переглянути офіційний відеоролик можна тут: https://www.facebook.com/KniazhyiFest/videos/441560092875486/.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.