Луцькі депутати кажуть про нечесний підхід до розподілу коштів

Луцькі депутати кажуть про нечесний підхід до розподілу коштів
У Луцьку вносять зміни до бюджету. Під час найближчої сесії мають розподілити вільні залишки та кошти резервного фонду, які необхідні на випадок несподіванок чи надзвичайних ситуації.

Про це стало відомо 26 червня під час засідання бюджетної комісії.

Депутатам пропонують розділити декілька мільйонів гривень із вільних коштів та резервного залишку. Після розподілу в резерві залишиться лише 250 тисяч гривень.

Натомість член комісії Тарас Шляхтич зауважив, що декілька місяців тому, коли у резервному фонді було понад 3 мільйони гривень, виносив пропозицію щодо освітлення вулиці Володимирської. Проте тоді кошти виділяти відмовилися, зокрема в.о. міського голови Ігор Поліщук сказав, що у міста має бути достатній резервний фонд.

«Коли просили освітлення, на той момент він вважав що треба мати резерв. Сьогодні він вирішив закрити ті ремонті дороги, які треба закрити», - зауважив Шляхтич. Тож він зауважив, що немає єдиного підходу до розподілу. Мовляв, ми або ділимо резервні кошти по потребі, або не ділимо взагалі, а не кожного разу видумувати нові причини. Адже це свідчить про те, що немає єдиного підходу і щодо аналогічних питань постійно доводиться чути різні трактування.

Депутат Павло Данильчук підтримав колегу, мовляв, сьогодні ніхто не хвилюється за резервні гроші.

Зрештою, начальник фінансового департаменту Лілія Єлова сказала, що після 1 липня бюджет отримає перевиконання, тож кошти будуть. Минулоріч ж бували випадки, коли резервний фонд міста мав обсяг 360 тис грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі депутати кажуть про нечесний підхід до розподілу коштів
26 червень, 2017, 15:23