Заступник Поліщука лобіював «свою людину» на тендері, - екс-посадовець

Заступник Поліщука лобіював «свою людину» на тендері, - екс-посадовець
Заступник міського голови Костянтин Петрочук лобіював під час тендеру, за результатами якого визначили юридичну особу, яка проведе очищення басейну, інтереси одного з учасників. Йдеться про басейн в спорткомплексі на проспекті Грушевського.

Про це в Facebook пише колишній заступник міського голови Луцька Юрій Моклиця.

Він розповів, що цей тендер проводили двічі. Першого разу в тендерній пропозиції вказали, що треба гіпохлорид марки "Е", якого не існує.

"Натомість гіпохлорид "А" і "Б" є в ГОСТах і басейни в Україні очищають воду за допомогою марки "А", - додав екс-посадовець.

Під час другого тендеру, за словами Моклиці, Петрочук та директор басейну Віктор Самчук теж "пропихали" "свою людину", але тендер відбувся чесно і виграло інше підприємство, якому заплатять втричі менше, ніж тому, яке лобіювали згадані посадовці.

"Звинувачення у змінених кількостях літрів речовини безпідставні. Розрахунки проводяться по нормативах, а не по тому, хто більше відер запропонує. Та цифра, що менша - передбачає концентрат, а "свій чувак" бадяжить у відрах готовий розчин (тут не вибачаюсь, бо слово "бадяжить" якнайкраще характеризує те, що він робить). Того й інші цифри", - написав Моклиця.

"І найцікавіше: першими вдарили по управлінню спорту Волинські новини. Далі внутрішнім розпорядженням пішов документ про службове розслідування. А ті структури, які дійсно мали б в цьому розібратись (антимонопольний комітет і прокуратура), сидять і нєрвно курять... бо на вході висить табличка "Астарожна, работают ВН!" - додав він.

Зауважимо, що в коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Петрочук відкинув звинувачення в лобіюванні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Ви пане Моклиця не лобіювали інтереси в тендерах по косінню газонів в місті?Своє швидко забули?
Відповісти
Останні новини
Заступник Поліщука лобіював «свою людину» на тендері, - екс-посадовець
26 червень, 2017, 18:36