Перед звільненням волинян втішає центр зайнятості

Перед звільненням волинян втішає центр зайнятості
Для пом’якшення ситуації на ринку праці фахівці Любомльського районного центру зайнятості організували виїзну зустріч на «Любомльводоканал» - це комунальне підприємство планують реорганізувати, внаслідок чого без роботи зостануться десятки працівників.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного центру зайнятості.

Зустріч фахівців Центру з потенційними безробітними мали на меті поінформувати працівників про соціальні гарантії, які вони матимуть при звільненні з роботи.

Під час заходу директор районного центру зайнятості Ольга Бондаренко ознайомила присутніх з широким спектром послуг, який пропонує служба зайнятості для шукачів роботи. А юрисконсульт центру Ростислав Пархомук розповів про те, які права мають працівники підприємства під час його реорганізації.

Присутні на зустрічі дізналися також, кому з працівників надаються переваги для того, щоб залишитися на роботі в разі скорочення. І хто взагалі не може бути кандидатом на звільнення.

Фахівці служби зайнятості запросили ймовірних безробітних до себе, в центр зайнятості, щоб ті заздалегідь підшукали собі нове місце роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перед звільненням волинян втішає центр зайнятості
08 січень, 2012, 15:24
Помер Олексій Левченко
08 січень, 2012, 13:42