Поліцейські розповіли Гунчику, як «контролюють» львівське сміття

Поліцейські розповіли Гунчику, як «контролюють» львівське сміття
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик звернувся до керівництва головного управління Націполіції на Волині щодо відновлення сприятливого екологічного клімату в області.

Про це інформує прес-служба ОДА.

В офіційному листі-відповіді, який адресовано голові облдержадміністрації зазначено, що на Волині уже провели ряд превентивних заходів щодо недопущення засмічення довколишніх територій, налагодили роботу щодо протидії несанкціонованого вивантаження на території області львівського сміття.

Упродовж 2017 року в Луцькому районному відділені поліції зареєстровано 4 факти скидання сміття на території Луцького району. В ході проведених оглядів місця події виявлено залишки світлокопій документів виданих державним установам м. Львів та Львівської області, сліди транспортних засобів не виявлено, – зазначено листі.

Окрім того, правоохоронні структури виявили залишки львівського сміття у Луцькому, Ківерцівському та Горохівському районах. За виявленими фактами уже порушені кримінальні провадження, які перебувають на розгляді у суду.

ГУНП у Волинській області й надалі продовжує роботу з протидії незаконному розвантаженню сміття з міста Львова, працівниками груп швидкого реагування поліції цілодобово проводять перевірку транспортних засобів, пристосованих до перевезення великогабаритних вантажів.

Нагадаємо, що Володимир Гунчик неодноразово звертався до органів місцевого самоврядування, аби ті контролювали ситуацію на своїх територіях та у разі виникнення прецедентів, звертатися до правоохоронних органів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліцейські розповіли Гунчику, як «контролюють» львівське сміття
27 червень, 2017, 02:28