Відомий волинський бард відсвяткував «ДНюху патріота»

Відомий волинський бард відсвяткував «ДНюху патріота»
Відомий волинський бард-піаніст Сергій Шишкін відсвяткував своє 59-річчя в колі друзів та шанувальників. «ДНюха патріота» відбулась в креативному центрі «Озерний вітер». Під час заходу не лише вітали музиканта, а й збирали кошти на підтримку перевидання «Озерного вітру» Юрія Покальчука.

Відсвяткував своє день народження бард у понеділок, 26 червня.

Привітати Сергій Шишкіна прийшли декілька десятків людей. Сам музикант каже, що особисто нікого не запрошував, а просто повідомив в соцмережі, де буде святкувати.





«Останніми роками в мене є два варіанти святкування дня народження: «Днюха патріота» або святкуємо з батьками. Колись своє 55-річчя в Києві святкував. Сьогодні до мене прийдуться свої люди. Прийдуть ті, кому нічого пояснювати не треба. Ті, кому відповідає мій рівень свободи та спілкування. Запрошень чи розсилок не робив», - розповідає музикант.

Що стосується подарунків, то каже, що в дитинстві мріяв про черешні.

«В дитинстві я любив черешні. Але мені їх не дарували ніколи. Зараз в нас на дачі є черешні, але ми не встигаємо за тими шпаками їх хоч попробувати. Нещодавно я «заникав» собі 50 гривень і купив черешень, ми встигли поласувати з дружиною. Якщо гроші залишаться, то ще куплю», - ділиться спогадами бард.






Опісля привітань Сергій Шишкін співав для гостей свої пісні. Його друг та музикант Валерій Ленартович підігравав йому на музичному інструменті уду.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.