У центрі Луцька грав оркестр Нацгвардії. ФОТО

У центрі Луцька грав оркестр Нацгвардії. ФОТО
У Луцьку виступив зведений оркестр Національної гвардії України, приурочений до Дня Конституції. В оркестрі задіяні музиканти з п’яти міст, в тому числі з Луцька.

Виступ відбувся у вівторок, 27 червня, на Театральній площі міста.

Зведений концерт загального оркестру Західного об'єднаного територіального управління Національної гвардії України має тур Україною вже другий рік поспіль. Цього року музиканти відвідали міста Західної України: Львів, Івано-Франківськ, Золочів та Луцьк.

Загалом планують відвідати 9 міст. Основна мета - це привернення уваги до служби в лавах Національної гвардії.





Начальник оркестру, військовий диригент військової частини 1141 міста Луцька Віктор Лучинець зазначив, що це зведений оркестр, в якому беруть участь 16 волинян.



«Виступає Національна гвардія України. Присвячений виступ до Дня Конституції України. В нас зведений оркестр, тому що включає в себе п’ять окремих оркестрів: Івано-Франківськ, Вінниця, Калинівка, Львів та Луцьк. Ми маємо концертний тур, і їздимо Західною Україною», - зазначив музикант.

«Перед туром мали злагодження між музикантами. Диригент зі Львова присилав нам ноти для розучування. Мали спільні репетиції потягом трьох днів. У зведенему оркестрі задіяні 16 волинських музикантів»,- додав він.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.