У День Конституції скористатися послугами ПриватБанку можна онлайн*

У День Конституції скористатися послугами ПриватБанку можна онлайн*
Більшість послуг та продуктів ПриватБанку будуть доступні під час державного свята - Дня Конституції України. Фінансова установа працюватиме в режимі 24/7/365.

У населених пунктах, де є відділення ПриватБанку, в будь-який день тижня та час доби можна скористатися банківськими послугами і продуктами в пунктах самообслуговування, - повідомили у ПриватБанку.

Клієнти мають змогу через банкомати й термінали отримати всі необхідні послуги: платежі, перекази, погашення кредитів, отримання готівки, замовлення залізничних квитків тощо.

У День Конституції, 28 червня, відділення не працюватимуть, тож обслуговування клієнтів проходитиме дистанційно.

Окрім того, як завжди, цілодобово працюють Інтернет-банк Привaт24 і мобільний додаток Privat24. За допомогою них можна отримати чимало банківських послуг у будь-якому місці та в будь-який час.

Корпоративні клієнти ПривaтБанку, зокрема, державні підприємства і компанії, цілодобово можуть розпоряджатися власними коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в будь-якій точці України та світу через персональних банкірів і за допомогою «Привaт24 для бізнесу». Також постійно працює чат “Допомога онлайн” і служба підтримки за телефоном 3700 ( для клієнтів малого і середнього бізнесу) та +380929000010 (для корпоративних VIP-клієнтів).

Задля комфорту клієнтів, щоби вони мали доступ до готівки у повному обсязі, у передсвяткові та святкові дні діє посилений графік інкасації банкоматів.

На Волині для клієнтів ПриватБанку функціонує 191 банкомат та 310 терміналів самообслуговування. Найближче відділення, термінал чи банкомат можна знайти сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.