Лучани прийдуть на сесію міськради, аби зберегти парк

Лучани прийдуть на сесію міськради, аби зберегти парк
Мешканці вулиці Космонавтів та прилеглих прийдуть на сесію міськради, аби не дозволити депутатам «довиділити» до земельної ділянки на вулиці Космонавтів, 23, яка прилягає до парку 900-річчя Луцька, ще 3 сотки землі.

Про це стало відомо під час зустрічі стосовно збереження парку імені 900-річчя Луцька 28 червня.

Йдеться про те, що на території поблизу парку нещодавно збудували будинок, а на завтрішній сесії до вже отриманої власницею площі просять додати ще 3 сотки землі. Проте мешканці прилеглих вулиць проти, ба більше - вони планують подавати у суд, аби скасувати попереднє рішення про виділення ділянок під забудову. Люди запевняють, що й раніше землю виділили незаконно, «по-тихому» вивіши за межі парку. Мовляв, обманувши лучан, депутати своїм рішенням «урізали парк», де землю мають отримати родини загиблих в АТО. Насправді, підозрюють мешканці, це зробили для того, аби мати можливість потім скупити ці ділянки.

Надалі мешканці планують звертатися до суду та прокуратури та боротися із забудовами, які «розповзаються» у зелену зону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли ви вже перестанете страдати проплаченою єрундоою і викривляти реальність???!!!!!!! До даної статті необхідно додавати документальі підтвердження. А оскільки у вас їх немає то ви будете відповідати перед законом: 1) за наклеп., 2) За підбуренння народу проти влади, (спроба держ перевороту насильницькими та нееправомірними методами, та засобами)
Ви будете за це відповідати по закону. ви не журналісти і позорите цю справу!!! Одумайтесь! Що ви рробите. Оскільки кара Божа вже іде...
Відповісти
Запрошуємо всіх небайдужих прийти завтра (03/07/2017) на 10:00 годину до міської ради, підтримати людей, які борються проти забудови парку.
Дякуємо!
PS: все правда, будується Оксана Анатолівна Ходзюк, сестра депутата від Укропу. Боротьба тягнеться з 2001р. коли вирізали 5 червоних дубів, пройшли всі інстанції, аж до Києва, тобі (2002р.)заборонили будівництво і скасували рішення про зміни меж парку, а в 2014р. нова влада знову вивела 1га. за межі парку, виділили 6 ділянок родинам загиблих героїв (щоб потім їх скупити) це не голі слова, один з чоловіків, який отримав ділянку сказав, що будуватись не буде (взяв, щоб продати)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку втопилася жінка
28 червень, 2017, 21:56
Лучани прийдуть на сесію міськради, аби зберегти парк
28 червень, 2017, 19:24