Стартувала кампанія зі вступу до вишів

Стартувала кампанія зі вступу до вишів
У четвер, 29 червня, в Україні офіційно стартує кампанія зі вступу до вищих навчальних закладів.

За словами глави Міносвіти Лілії Гриневич, абітурієнтам треба створити електронні кабінети та подати дев'ять заяв на чотири спеціальності – до різних вишів, – пише 5 канал.

Електронна заява та усі необхідні документи подаються на сайті ez.osvitavsim.org.ua (працюватиме тільки на час дії вступної кампанії). Цього року діє система пріоритетності, коли абітурієнт визначає за шкалою від 1 до 9 пріоритетність своїх заяв до ВНЗ, де 1 – найвища пріоритетність.

Реєстрація електронних кабінетів відбувається з 29 червня до 25 липня. Заяви подаються з 12 липня до 26 липня (на основі співбесід та конкурсів – до 20 липня). Оприлюднення рейтингового списку зарахування відбудеться до 12:00 1 серпня (на основі співбесід та конкурсів – до 24 липня).

Цього року для вступу до ВНЗ приймаються сертифікати ЗНО 2016 та 2017 років.

При приймальних комісіях працюватимуть команди технічної підтримки, які допоможуть у випадку виникнення проблем з реєстрацією чи за відсутності можливості самостійно створити е-кабінет. Також під час кампанії працюватимуть «гарячі лінії», для абітурієнтів з анексованого Криму та з окупованих територій Донбасу – окрема.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.