Адвокат: «Легітимність сесії Луцькради є сумнівною»

Адвокат: «Легітимність сесії Луцькради є сумнівною»
Адвокат Оксана Комарницька каже, що легітимність рішення сесії Луцької міської ради від 29 червня - сумнівна.

Про це вона розповіла у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

29 червня вона збиралися виступити перед депутатами, однак відповідна пропозиція не набрала необхідної кількості голосів.

Адвокат представляє в суді інтереси секретаря ради Юлії Вусенко.

Під час виступу вона хотіла повідомити обранців громади, що за невиконання рішення суду про поновлення Вусенко щодо виконувача обов'язків мера прокуратура відкрила кримінальне провадження за ст. 382 ч. 3 КК України.

"Скликання такої сесії, враховуючи, що Юлію Вусенко не поновили на роботі, є сумнівним. Оскільки веде сесію не Вусенко, яку мали поновити на посаді негайно, рішення сесії можуть бути визнані нечинними. На жаль, депутати не захотіли мене слухати", - мовила Оксана Комарницька.

Нагадаємо, в березні після "перевороту" в міській раді, в результаті якого з посади усунули секретаря Юлію Вусенко, Ігор Поліщук став в.о. міського голови Луцька. Після двох місяців судової тяганини Вусенко поновили на посаді.

7 червня вона прийшла до ради та передала відповідні документи Ігорю Поліщуку. На це він заявив, що рішення про його усунення з посади має ухвалити міська рада. Однак суддя у постанові чітко вказала, що цього не потрібно.

Натомість Ігор Поліщук скликав 8 червня позачергову сесію, під час якої депутати не підтримали рішення про поновлення Вусенко, адже більшість у раді підтримує саме виконувача обов'язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Адвокат: «Легітимність сесії Луцькради є сумнівною»
29 червень, 2017, 11:37