Звіряче вбивство випускниці на Тернопільщині: селяни перекрили трасу

Звіряче вбивство випускниці на Тернопільщині: селяни перекрили трасу
Жителі села Вишнівець Тернопільської області перекрили міжнародну трасу з вимогою провести відкрите розслідування вбивства 17-річної випускниці Ірини Мукоїди.

Зазначається, що вчора, 28 червня, відбувся похорон 17-річної випускниці, яку невідомий зарізав на День молоді, – пише Обозреватель.

За словами односельців, поліція відмовляється інформувати рідних про хід розслідування вбивства, а також замовчує факти.Саме тому вранці в четвер, 29 червня, жителі Вишнівця та довколишніх сіл у двох місцях перекрили міжнародну трасу, що йде через селище на Рівне.

За даними Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, жорстоке вбивство дівчини сталося після зґвалтування.

Згодом в установі повідомили, що в пікеті взяло участь близько півсотні людей. Окрім цього, там зазначили, що траса була перекрита близько години.

«Сорок п'ять хвилин була перекрита міжнародна траса М-19 неподалік селища Вишнівець. Місцеві жителі вимагали від працівників поліції термінового розкриття вбивства сімнадцятирічної дівчини. Люди стверджували, що правоохоронці недостатньо прикладають зусиль, аби знайти кривдника випускниці.

Майже п'ятдесят людей вийшло близько восьмої години ранку на трасу, яка пролягає через селище й до Рівного, і безперервно переходили дорогу, тим самим блокуючи проїзд. Частина транспорту об'їжджала зі сторони Кременця, інші намагалися проїхати польовими дорогами. Проте маршрутки, автобуси та вантажівки стояли і чекали», – повідомило Головного управління Національної поліції в Терпопільській області на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

До пікетувальників звернувся керівник ГУНП області Олександр Богомол, який пояснив селянам, що подробиці розслідування правоохоронці розголошувати не мають права, оскільки це може зашкодити слідству. Він пообіцяв зробити усе можливе, аби винні були покарані.

За його словами, сім'я випускниці матиме доступ до процесу розслідування і їм у першу чергу повідомлятимуть усі деталі справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Звіряче вбивство випускниці на Тернопільщині: селяни перекрили трасу
29 червень, 2017, 15:20