Лучани знову скаржаться на сморід

Лучани знову скаржаться на сморід
Попри зливу, яка пройшла у Луцьку вчора, містяни не відчули полегшення, а навпаки: знову скаржаться на нестерпний сморід.

Про «всі аромати Франції» в районі Кічкарівки і села Тарасове повідомила на своїй сторінці у Facebook Galyna Tsymbal-Kovbasa, інформує Район. Луцьк.

«Не знаю, як там хто розбирався зі злісними зливниками нечистот у Луцьку... але так і не розібрався...», – написала вона.

Інша користувачка соцмережі, Svitlana Strylyuk, підтвердила, що і на вулиці Володимирській «вікна не відчинити, жах якийсь».

Як стало відомо виданню з власних джерел, мешканці району ЛПЗ також відчули «свіжу хвилю смороду» відразу після зливи і буревію, що прокотилися містом 29 червня.


Нагадаємо, лучани постійно скаржаться на неприємний запах у місті, тож нещодавно стартував збір підписів, аби провести громадські слухання щодо смороду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В районі Львівської вчора з 22:00 теж смерділо. Пора би міській раді грошову винагороду давати за будь-яку інформацію про порушників, може швидше знайдуться. Це все негативно впливає на екологію та наше здоров'я. В багатьох знайомих з'явився безпричинний кашель, а найстрашніше, що маленькі дітки хворіють(( Луцьк не настільки велике місто, щоб так довго шукати!
Відповісти