Ігор Гузь: «Якщо молодь масово виїжджатиме за кордон, Україна не матиме перспектив»

Ігор Гузь: «Якщо молодь масово виїжджатиме за кордон, Україна не матиме перспектив»
Народний депутат України Ігор Гузь закликав волинську молодь бути активною, адже саме від неї залежить майбутнє України.

На цьому він наголосив під час міських зібрань «Стратегії розвитку молодіжних центрів Волинської області» у Луцьку. Захід відбувся за участі громадських діячів, заступника міністра молоді та спорту України, народних депутатів України, - повідомили в прес-службі політика.

До слова, народний депутат половину свого життя провів у молодіжному русі: є засновником Всеукраїнської молодіжної організації «Національний Альянс» та головою організаційного комітету фестивалю українського духу «Бандерштат». Ігор Гузь відзначив Захара Ткачука, директора Молодіжного центру Волині, який є лідером молодіжного руху в нашій області.

«Ми можемо сподіватися на президента, на прем’єра, народних депутатів, але вони будуть змінюватися. Тому конкретно від кожного з вас залежить, як буде розвиватися Україна!» - наголосив він.

«Разом із діючим заступником міністра молоді та спорту України Олександром Яремою, який є тут, ми разом були одному молодіжному русі. Сьогодні є багато людей, які були разом із нами в громадські діяльності, і же в віці 35-40 років вони керують державою!» - додав нардеп.

Також Ігор Гузь наголосив, що сьогодні багато молоді мріє про життя за кордоном: «Якщо частина з цих людей, які тут є зараз поїде за кордон, ця країна не матиме перспективи!»

Нардеп закликав представників молодіжних рухів бути небайдужими та продовжувати свою роботу, адже, на його думку «Кожен має вкласти свій внесок, щоб наша країна змінилася!».

Також Ігор Гузь додав, що вже цього літа відбудеться три цікавих події та запросив на них присутніх: Бандерштат-2017 (4-6 серпня), також 19-20 серпня вперше у місті Володимир-Волинський відбудеться Фестиваль «КНЯЖИЙ», а 26-го серпня на Поліссі відбудуться Polissia Challenge Cup 2017 - змагання з крос-триатлону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ігор Гузь: «Якщо молодь масово виїжджатиме за кордон, Україна не матиме перспектив»
30 червень, 2017, 22:24