Для льотчиків у Луцьку облаштують військове містечко

Для льотчиків у Луцьку облаштують військове містечко
На Волині перебували представники Міноборони, які вивчали питання передислокації до Луцька із Миколаєва 204-ї бригади тактичної авіації.

Про це йшлося сьогодні, 30 червня, під час ради оборони області, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Волинський губернатор Володимир Гунчик повідомив, що на території області побували представники Міністерства оборони України, які вивчали питання передислокації військової частини А 0959 (204 бригади тактичної авіації), яка після виведення із Бельбеку (Крим) тимчасово дислокується у Миколаєві, на військовий аеродром у Луцьку та облаштування військового містечка. Окрім того, домовились про проведення найближчим часом командно-штабних навчань на Волині.

За словами військового комісара обласного військомату Романа Кулика, набір на контрактну службу до Збройних сил України триває.

«Аби не посилювати напругу в суспільстві, потрібно виконати завдання держави щодо комплектування військових частин кандидатами на військову службу за контрактом. Зокрема план Генштабу ЗСУ на ІІ квартал 2017 року для Волинської області становить 270 чоловік. Наразі вже підписано контракт із 126 особами, що становить 46 % від запланованого», – зазначив Кулик.

В той же час, військовослужбовець наголосив на відповідальності представників місцевої влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення соціальних гарантій для сімей військовослужбовців, які уклали контракт та захищають кордони держави.

«Критикувати не буду, але прошу райони підтягнути роботу у відповідному напрямку», – наголосив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сама люблю льодчиків!
Відповісти
Останні новини
Для льотчиків у Луцьку облаштують військове містечко
30 червень, 2017, 16:14