«Дістав сморід!»: у Луцьку зібрали понад 2,7 тисячі підписів за громадські слухання

«Дістав сморід!»: у Луцьку зібрали понад 2,7 тисячі підписів за громадські слухання
У Луцьку зібрали понад 2,7 тисячі підписів за проведення громадських слухань щодо смороду в місті.

Про це в Facebook повідомили представники 2 ініціативних груп.

"Сьогодні відбулися чергові збори Ініціативної групи мешканців мікрорайону Вересневе по боротьбі зі смородом. Хочу повідомити наступне:
1. Вирішили що збір підписів триватиме до 9 липня! Також хочу повідомити що вже зібрано 2000 підписів, при цьому дуже багато ще не повернули підписних листів" - написав Дмитро Климук з Вересневого.

"За два минулі дні, активісти Волинського осередку Національного Корпусу, зібрали понад 700 підписів громадян за проведення громадських слухань по проблемі смороду у Луцьку, який тероризує місто та сусідні села з травня цього року", - повідомили у "Національному Корпусі", активісти якого збирали підписи на Львівській, в центрі та на ДПЗ.

Нагадаємо, сморід "тероризує" місто та сусідні села понад місяць. Одна з причин смороду - поєднання відходів біоетанолу на території цукрового заводу з каналізаційними стоками мікрорайону Вересневе.

На початку червня на мікрорайон приїжджав голова облради Ігор Палиця та керівництво міської ради на чолі з в.о. мера Ігорем Поліщуком. Вони обіцяли вирішити проблему смороду.

Однак лучани досі не можуть дочекатись від влади обіцяного. А 24 червня до народного депутата Ігоря Лапіна звернулися лучани з ДПЗ, які просять його "підняти проблему" на центральний рівень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а тепер скрутіть в тугеньку трубочку намажте вазеліном і засуньте собі в ...... правильно здогадалися.
Відповісти
А що з ваших підписів, вони ж гади разом із порохом всі тільки сміються Над вами, тільки вида допоможуть!!!!
Відповісти
Гівновозам з часних будинків заборонили зливати безконтрольно в каналізацію відходи,то тепер вони виливають гівна вночі де завгодно....відсіля і сморід по всьому місті
Відповісти
Задрали ви вже тим поєднанням відходів. Немає сили. Шукайте вже щось друге.Бо завод стоїть, а воно смердить ще більше. По ідеї мало б смердіти меенше.
Відповісти