Робота із ЛПЕ у нової влади проходить у прямому ефірі телебачення, – Грицюк

Робота із ЛПЕ у нової влади проходить у прямому ефірі телебачення, – Грицюк
Нова влада Луцька «співпрацює» з ЛПЕ в прямому ефірі, через інтернет або у воротах підприємства на світанку, – каже директор Ігор Грицюк.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

«Передзвонили працівники ЛПЕ, повідомили про моє звільнення. Зайшов у інтернет, прочитав. Підозрюю, що звільнений я тоже був десь у прямому ефірі», – йдеться в його дописі.

«Робота із ЛПЕ у нової влади Луцька проходить або у прямому ефірі телебачення, або через інтернет, або на світанку у воротах підприємства», – додає він.

«БІЛЬШЕ ДВОХ МІСЯЦІВ ЧЕКАЮ наказ про дострокове розірвання зі мною контракту. Нарешті зможу спокійно «опрацювати» звинувачення Ігоря Поліщука у суді, бо вже почав виглядати як людина, яка не в змозі захистити свою честь», – пише Ігор Грицюк

«Мені пощастило працювати із Миколою Ярославовичем. Що тут сказати? Порівнянню це не піддається. За 16-17 рік зроблено купу роботи, аби тільки ЛПЕ працювало у такому темпі і далі. Тому вважаю примітивними і цинічними спроби розхитати колектив ЛПЕ та тиск на підприємство з метою контролю представниками політичної партії, яка домінує у міськраді. Та хто на що гаразд», – зазначає директор ЛПЕ.

«Розумію, що Ігор Поліщук дуже кудись поспішає… Однак працівник вважається звільненим після ознайомлення із наказом про звільнення. І досить вже морочити голову лучанам інсценуваннями страйків, наклепами, спробами дискредитувати колектив ЛПЕ. Лучани не такі недалекі, щоб вірити брехні кишенькових ЗМІ «Укропу». Щиро дякую тій частині колективу ЛПЕ, яка не піддавалась на примітивні провокації, підбурювання і гарно працювала на користь міста. Так тримати!» – підсумував Грицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Робота із ЛПЕ у нової влади проходить у прямому ефірі телебачення, – Грицюк
01 липень, 2017, 11:17