Синоптики попередили про різку зміну погоди

Синоптики попередили про різку зміну погоди
Першого липня територію заходу і півночі країни накриє дощової циклон. На півдні і сході стовпчик термометра підніметься до 36 градусів тепла.

Вже у вівторок, четвертого липня, українців чекає похолодання до 21-23 градусів тепла, – пише ТСН.

Першого липня територію заходу і півночі країни накриє дощової циклон. Сильні опади очікуються у всіх західних областях, в Чернігівській, та Київській областях. У Львові стовпчик термометра коливатиметься в межах 21-24 градусів тепла, в столиці і півночі – повітря прогріється до 30-32 градусів.

У той же час в центрі, на сході та півдні очікується спекотна і малохмарна погода. Температура повітря підніметься до 36 градусів тепла.

Другого липня дощовий циклон переміститься в центр і на південь країни. На заході – малохмарна погода, повітря вдень прогріється до 22-25 градусів тепла. У столиці та на сході – до 27-29 градусів. Дощі в цей день, згідно з прогнозом синоптиків, пройдуть у Вінницькій, Черкаській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. У центрі і на сході стовпчик термометра коливатиметься в межах 28-32 градусів. Спекотна погода – на півдні. Тут вдень очікується потепління до 36 градусів.

Третього липня сильні грозові дощі пройдуть на сході, в центрі і півдні країни. У столиці, на півночі і заході – малохмарна погода. Також в цей день очікується похолодання. Так, в центрі температура повітря буде коливатися в межах 23-25 градусів вище нуля. У західних областях – 23-25 градусів.

Четвертого липня в Україні очікується значне похолодання. На заході – 21-23 градуси, на півночі – до 25 градусів, в центрі – 24-26 градусів. На півдні і сході країни можливе потепління до 27-29 градусів. Грозові дощі пройдуть в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій та Запорізькій областях. На решті території – мінлива хмарність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.