Як лучан навчають звукоімітації

Як лучан навчають звукоімітації
Нещодавно у Луцьку з’явилась унікальна можливість відвідати тренінги у «Школі Доктора Звука» на теми: «Професійне озвучення та дублювання», «Техніка володіння голосом», «Мистецтво звукоімітації».

Курси голосового актора веде Юрій Коваленко – заслужений артист України, професійний актор-імітатор голосів та звуків. Такий тренінг відбувся 1 липня в Молодіжному центрі, що на вул. Градний узвіз.

Його голосом говорять герої зарубіжних та українських фільмів, мультфільмів та рекламних роликів: «Сімпсони», «Тачки», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики», «Поліцейська академія 4» та ін. Актор імітує близько 70 звуків живої та неживої природи.

На тренінгах проводять практичні заняття. Спочатку роблять зарядку – розминають лице, горло, голос. Окрему увагу приділяють дихальним вправам. Актор наголосив, що кожен повинен вміти правильно дихати і цим потрібно займатися регулярно. Оскільки ця навичка допомагає керувати своїм фізичним та емоційним станом.

«Доктор Звук» навчає, як розібрати текст на частини, правильно розставити акценти і виділити окремі слова паузами так, щоб слухачі зрозуміли основну мету вашої промови. На прикладі одного тексту можна донести потрібну інформацію до різних вікових та соціальних верств населення.

Двогодинний урок наповнений лише практичними заняттями. До кожного учня в Юрія Коваленка індивідуальний підхід. На перших фундаментальних уроках ви навчитесь, як правильно дихати, підбирати вдалу інтонацію, змінювати тембр і керувати гучністю голосу, покращити дикцію.

Курси для лучан організувала громадська організація «Імаго» спільно з антикафе «Innerspace». Навчання проходить щосуботи за адресою вул. Паркова, 5 у двох групах: о 10:00 та о 12:00 годинах.

Набір у групи відкрито і зацікавлені можуть подати свої заявки за посиланням. Більше інформації тут: https://www.facebook.com/DoctorZvukLutsk/?fref=ts



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
неуки пруть валом! Читайте заголовок.
Відповісти