Дощ не став на заваді: в Луцьку відкрили оновлений «Сіті Парк»

Дощ не став на заваді: в Луцьку відкрили оновлений «Сіті Парк»
У Луцьку відкрили другу чергу соціального проекту «Сіті Парку», меценатом якого є депутат міської ради Андрій Покровський.

1 липня влаштували відкриття нової частини комплексу. Понад сотня людей, переважно мешканці сусідніх будинків, прийшли на свято.

Розпочалося воно з виступу Андрія Покровського, який розповів про другу чергу «Сіті Парку». Зокрема, на території комплексу з'явилася арт-галерея під відкритим небом «4/8 Gallery». Вона складається з чотирьох стін, які є «полотнами» для художників.

Поруч - універсальний спортивний майданчик, де можна грати і в міні-футбол, і у волейбол, і в баскетбол. Вже сьогодні під патронатом соціальної програми Андрія Покровського «Ми#СВІДОМІ» почали формувати безплатні секції з охочих тренуватися та розвиватися у вказаних видах спорту.

Також тут встановлені тенісні столи, які ще до відкриття «окупувала» місцева малеча.

«Наше завдання забрати дітей від комп'ютерів та від шкідливого впливу вулиці. Щоб вони займалися спортом, могли подивитися на оригінальне мистецтво луцьких вуличних хдожників. Таким чином ми формуємо здорову та культурну націю», - сказав Андрій Покровський.

Крім того він додав, що такі зміни стали можливі завдяки спільній праці з громадою. «Наша громада є основною рушійною силою, мене надзвичайно тішить, що ви активно долучаєтеся шляхом своїх ініціатив, які повинні бути реалізовані. Дякую ВАм, адже Луцьк - наш спільний дім», - зауважив меценат та зірвав хвилю оплесків.

Від імені міської ради на святі виступав в.о. міського голови Ігор Поліщук, який відзначив роботу команди Андрія Покровського та висловив думку, що завдяки співпраці з соціально відповідальним бізнесом місто стає все кращим.

Подяку від імені громади меценату висловила місцева мешканка Ольга Волошина. Жінка побажала, щоб в кожному окрузі Луцька був такий депутат, як Андрій Покровський.

Власне опісля промов і відбулося відкриття, під час якого влаштували футбольний та баскетбольний матчі, показові виступи з бойового гопаку та тхеквондо.

Гостей дійства пригощали солодкими напоями.

ВАЖЛИВО! Якщо ви хочете приєднатися до безплатних спортивних секцій «Сіті Парку», телефонуйте +38(099) 215 50 75.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Норм. А то одни бухаловки та аптеки відкривають...
Відповісти