Луцький автозавод став переможцем національного конкурсу якості

Луцький автозавод став переможцем національного конкурсу якості
Завод "Богдан" став лауреатом "17-го Українського національного конкурсу якості" і був нагороджений сертифікатом "Визнання досконалості в Україні".

Як повідомляють у прес-службі підприємства, протягом декількох днів експерти Української асоціації якості оцінювали продукцію і роботу "Автоскладального заводу №1" ПАТ "Автомобільна компанія "Богдан Моторс".

Оцінка здійснювалась за 9 фундаментальними критеріями і 32 підкритеріями відповідно до Європейської моделі досконалості (EFQM Excellence Model).

"Сподіваюсь, що участь у Конкурсі стане потужним імпульсом для подальшого удосконалення діяльності підприємства, сприятиме зростанню його авторитету в Україні", - йдеться у листі президента Української асоціації якості Петра Калити на адресу керівництва заводу.

Як зазначають на підприємстві, завод "Богдан" виготовляє автобуси і тролейбуси, якість яких забезпечується завдяки високотехнологічному устаткуванню японського та німецького виробництва, використанню високоякісних комплектуючих як вітчизняних, так і іноземних фірм.

"Саме якість продукції дозволила "Богдану" виграти за результатами 10 місяців цього року більше п´яти тендерів, у тому числі два великих тендери від КП "Київпастранс", - стверджується в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А завод ще працює?
На повну потужність?
Чи на 10%?
Скільки людей мають повний робочий тиждень?
Якась скромна пресслужба.
Відповісти
Зараз основна продукція Луцького заводу - це тролейбуси, а не жовті мікроавтобуси. Чому б не знайти нових луцьких Богданів і не ілюструвати це повідомлення ними?
Відповісти
Останні новини
Луцький автозавод став переможцем національного конкурсу якості
28 листопад, 2012, 18:00