На Волині фестиваль почався з 4-годинним запізненням. Глядачі не дочекалися

На Волині фестиваль почався з 4-годинним запізненням. Глядачі не дочекалися
28 червня, в День Конституції України, в урочищі Гряда, що на озері Світязь, планувалося проведення фестивалю «Хвилі Янголів Свободи» з участю учасників АТО, волонтерів та відомих виконавців пісень на військово-патріотичну тематику.

Про це пише Район.Шацьк.

Анонсувалося, що перед відпочивальниками і жителями району виступлять народний артист України Василь Була (Львів), Валерій Глушук (Житомир), Іван Стратієнко( Калуш), Василь Марчук (Ковель), Степан Петрусь (Любомль), Олеся Чайка (Павлоград), Олекса Бик (Київ), Сергій Бойко (Дніпро), Микола Більшевич (Володимир-Волинський), Мартін Небо, Володимир Когутяк (гурт The Rockgasm, Івано-Франківськ), Олег Щербик (Луцьк), Олег Дмитрук (Луцьк) та інші.

Цього вихідного дня на Гряді було людяно, тому відпочивальники після 17.00 години (анонсованого часу початку фестивалю) почали підтягуватися до місця проведення заходу. Прибули також керівники району, працівники Шацького районного військового комісаріату в повному складі, учасники АТО Шацького району, поліція, пересічні жителі. Привели на фестиваль і дітей, які відпочивають та оздоровлюються на Світязі в таборі військово-патріотичного виховання «Волинська Січ».

Проте мало хто з них дочекався початку фестивалю, перші учасники якого з'явилися на сцені з запізненням у ... понад чотири години, тобто після 21.00 вечора і майже за повної відсутності глядачів.
Учасники фестивалю виконали декілька пісенних номерів. Валерій Глушук, український воїн, підполковник Збройних сил України, кандидат історичних наук, автор пісень та віршів про Україну, боротьбу, військову службу, заспівав декілька власних творів під гітару.

Пісні, народжені в зоні АТО і на мирній території, проймали болем за Україну, зачаровували ліричністю і вражали мужністю. Естафету підхопили інші бійці-барди.

Проте послухати їх так більше ніхто і не прийшов. Шкода, що з об'єктивних чи інших причин фестиваль «Хвилі Янголів Свободи» не відбувся.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це добре
Відповісти
Навчіться у німців пунктуальності.
Відповісти
Останні новини
На Волині фестиваль почався з 4-годинним запізненням. Глядачі не дочекалися
01 липень, 2017, 22:05