В Ізюмі поховали одну із дівчат, які розбилися, ведучи трансляцію в Instagram

В Ізюмі поховали одну із дівчат, які розбилися, ведучи трансляцію в Instagram
В Ізюмі на Харківщині поховали старшу із двох дівчат, загиблих у ДТП просто під час прямої трансляції в мережі Instagram.

На прощання з Дариною прийшли з півсотні людей, ідеться в сюжеті ТСН.

Знімальну групу одразу попередили місцеві молодики: камеру не вмикати і навіть не наближатися – інакше будуть проблеми. Поховали 24-річну дівчину на невеличкому кладовищі на околиці Ізюма. Катафалк супроводжували кілька десятків машин.

У ту трагічну ніч Дарина та її 15-ти річна подруга їхали з нічного клубу. Свідки кажуть, що вони пили там шампанське, але не зловживали. На відео, яке транслювалося в мережі, можна побачити, що до пляшки прикладається принаймні молодша пасажирка. Чи пила за кермом водійка – поки що невідомо.

На місцевому ринку Дарина тримала свій лоток із одягом. У те, що дівчина була нетвереза за кермом, тут не вірять. Кажуть – вона завжди була чемна та дуже діловита, і в такому юному віці вже зорганізувала власний бізнес.

"Гарна дівчинка була, пробивна. 22 роки – і тримати свій контейнер. Це про щось таки свідчить", - кажуть продавці.

Результатів експертизи на алкоголь та наркотики доведеться очікувати ще кілька днів. Правоохоронці також вивчають і інші чинники, які могли призвести до катастрофи – зокрема, мокрий асфальт, темну пору доби та неуважність водія.

Нагадаємо, дівчата на BMW на смерть розбилися під час прямого ефіру в Instagram. ДТП сталася 29 червня о 03:30 на проспекті Незалежності. Опісля повідомляли, що друга дівчина померла вже дорогою до лікарні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Ізюмі поховали одну із дівчат, які розбилися, ведучи трансляцію в Instagram
02 липень, 2017, 05:27