Ні собі, ні людям: на Волині вандали зруйнували відпочинкову зону

Ні собі, ні людям: на Волині вандали зруйнували відпочинкову зону
Вандали зруйнували огорожу біля вбиральні відпочинкової зони біля озера Чорне у Шацькому районі.

Про це інформує Район. Шацьк.
.

Понад 5 років тому на березі озера Чорне активісти громадської організація «Добровільне об’єднання» встановили альтанки для відпочинку, лавочки, обгородили територію пляжу та зони відпочинку, встановили смітники.

Ініціативі раділи не лише жителі селища, для яких улюблена зона відпочинку стала ще більш комфортною, а й заїжджі відпочивальники, котрі шукали тиху місцину.

Проте протягом 5-ти років свинство та недбалість змінювали цю місцевість. Два роки тому сцена була більш-менш придатною, а загорожі до громадських вбиралень також мали нормальний вигляд, то тепер на ці об’єкти без жалю та злості дивитись неможливо. Зруйнували й дерев'яне риштування біля туалету.

Минулого року КП «Будинкоуправління» замінило огорожу біля однієї частини вбиральні. А на початку цього літа вандали добралися й до другої дерев’яної конструкції.

За словами шацького селищного голови Сергія Віннічука, селищний бюджет не може виділяти коштів на ремонт об'єктіВ, які не знаходяться на балансі ради.

«Окрім того, це є прибережною смугою, і відповідно до законодавства, на цій території, як мені пояснили в екологічній службі області, селищна рада має право лише покосити та раз на п’ять років посіяти траву», - розповів Віннічук. Мовляв, рада не проти виділити кошти, але все має бути в рамках закону. Тому наразі шукатимуть інших шляхів зарадити ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
свині-земляки - це так патрійотично!
Відповісти
ви що геть придурки, там в адмвністрації, що в Щацьку вже пару досок не знайдеться, взяв молоток , цвєхі, і після роботи пішли полагодили, а то не приїду до вас цього року і буде вам мінус один з бюджету вашого курорту, а місце біля Чорного й справді гарне
Відповісти
Останні новини
Ні собі, ні людям: на Волині вандали зруйнували відпочинкову зону
03 липень, 2017, 08:14