«Луцьксантехмонтаж №536» втретє здобув «золото» на чемпіонаті Волині

«Луцьксантехмонтаж №536» втретє здобув «золото» на чемпіонаті Волині
Третій сезон поспіль золоті медалі в Чемпіонаті Волині з футболу виборює команда ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», яку очолює гендиректор цього будівельного підприємства Ігор Чорнуха.

Перед завершальним туром Чемпіонату Волині з футболу лише дві команди зберігали шанс на перемогу: луцький «Луцьксантехмонтаж №536» та «Ласка» (с. Боратин, Луцький р-н). А от ФЦ «Ковель-Волинь» міг або залишитися на третьому місці, або відвоювати в «Ласки» срібні медалі.

А напередодні відбувся важливий поєдинок між «Ласкою» та ФК «Ковель-Волинь». Господарі в рамках пропущеної гри 23 туру забили двічі і здобули важливих 3 очки, які дозволили їм вийти на 2 місце в таблиці, поступаючись лідерові – «Луцьксантехмонтажу №536» лише 1 заліковим пунктом (у лучан після 17 матчів було 40 очок).

Тому для лучан зовсім не прогулянковим був останній виїзд у Володимир-Волинський на гру з місцевим клубом «ДЮСШ-ВІК»: їх влаштовувала тільки перемога, щоб бути недосяжними за будь-якого рахунку ще одного ключового протистояння: ФЦ «Ковель-Волинь» – «Ласка», який відбувався у той самий час того ж дня 2 липня.

І ось головний арбітр матчу Володимир Журибіда виводить на полу стадіону в Княжому місті місцевий «ДЮСШ-ВІК» і майбутнього чемпіона. Господарі, які вже втратили будь-які шанси на медалі, одразу взяли ініціативу в свої руки і першими відкрили рахунок матчу.

Щоправда, іменитий суперник зумів відновити рівновагу. За рахунку 1:1 «Луцьксантехмонтаж №536» зумів вдруге вразити ворота непоступливого суперника, але арбітр гол не зарахував через офсайд. Утім, наполегливість лучан, яких вели за собою капітан команди Василь Олійник та досвідчений Тарас Кабанов, таки зуміли вийти вперед: реалізували безсумнівний пенальті.

Та володимир-волинські футболісти не збиралися здаватися, і в останні хвилини гри влаштували справжній штурм воріт луцької команди.

Втім, підопічні головного тренера «Луцьксантехмонтаж №536» Олега Федюкова, який у часи своєї футбольної молодості сам цементував оборонні редути команд майстрів, зуміли відстояти переможний рахунок. Отже, 2:1 на користь лучан і вони – втретє поспіль чемпіони.

«Шлях до перемоги в цьому чемпіонаті був непростим, – сказав після переможного фінального свистка гендиректор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха, який і сам регулярно виходить на поле в складі своєї команди. – Клас суперників значно підвищився, і чи не кожна команда ставила перед собою найвищі цілі. Ми добре стартували. Але потім настав певний спад із трьох нічиїх і однієї поразки поспіль… Утім, професійне ставлення до своїх обов’язків та залізна воля до перемоги допомогли нам сконцентруватися, тож на заключній стадії чемпіонату наша команда стала непереможною. Дуже приємно, що цілий рік важкої і самовідданої роботи завершився черговим чемпіонським титулом, яким може гордитися кожен працівник нашого підприємства».

Сергій ІВАНЧУК




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Луцьксантехмонтаж №536» втретє здобув «золото» на чемпіонаті Волині
03 липень, 2017, 13:56