Волонтери здійснили мрію доньки загиблого Героя

Волонтери здійснили мрію доньки загиблого Героя
Волонтери здійснили одну із мрій 9-річної волинянки Маргарити Грошевої, тато якої загинув під час боїв за Донецький аеропорт.

Про це повідомляє Район Любомль.

Маргариті, яка разом із мамою, братиком і сестричкою проживають у селі Полапи, виповнилося 9 років. Її тато, військовослужбовець Збройних Сил України Олександр Грошев зник безвісти у січні 2015 року під час боїв за Донецький аеропорт. Згодом його тіло вдалося ідентифікувати за допомогою ДНК-експертизи.

Його посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Однак дітям, які залишилися напівсиротами, жодні нагороди не зможуть замінити живого татуся.

На день народження дівчинка мріяла отримати сюрпризи. А ще вона ніколи не була за кордоном. Волонтери проекту «Меценати для солдата» втілили в життя одну з мрій Маргарити – подарували тижневу поїзду у столицю Чехії Прагу.

«Сьогодні до Луцька з'їхалися діти Небесного Легіону, що проживають у семи районах нашої області, аби згодом вирушити до Львова, де на нас чекав комфортний автобус компанії «Реґабус». Для шести діток – це перша поїздка за кордон! Меценати для солдата виражають щиру вдячність друзям з «Української Європейської Перспективи» за сприяння та підтримку цієї ініціативи! Бажаємо гарного відпочинку і несамовитих емоцій усім учасникам!» – зазначив волонтер Руслан Теліпський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери здійснили мрію доньки загиблого Героя
03 липень, 2017, 17:10