Дощ не завадив волинським журналістам провести змагання на Світязі

Дощ не завадив волинським журналістам провести змагання на Світязі
На Світязі відбулася ХІІІ Спартакіада працівників засобів масової інформації Волині. Чотири команди виборювали перемогу у семи видах програми.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Третій рік поспіль на березі озера Світязь відбуваються спортивні баталії працівників засобів масової інформації Волині. Цього разу у Спартакіаді взяли участь чотири команди. У програмі було сім видів спорту: настільний теніс, шахи і шашки, дартс, естафети, перетягування линви і плавання. Дощова погода не завадила спортсменам продемонструвати достойні результати.

Директор обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад і суддя Микола Оніщук розповіли: «Дуже приємно, що ЗМІ беруть участь у таких заходах, ведуть рухову активність і пропагують здоровий спосіб життя. Враховуючи те, що не вперше доводиться брати участь у суддівстві цих змаганннях, відмітити хочеться, що журналісти демонструють все кращі результати. Особливо, в тенісі. Змагання проходять на такому рівні, що вони показують досить пристойний результат».

Працівники Волинської регіональної дирекції НСТУ не вперше беруть участь у спартакіаді. На думку директора програм ТВО телебачення Софії Калюжної, це — дуже потрібний турнір.

«Ми знайомимося, в першу чергу, з іншими нашими колегами. Ми спілкуємося, відпочиваємо, отримуємо свою порцію адреналіну. Звичайно, хочеться перемогти. Це – велика мотивація до хорошої гри, виступу. Але це вже – як кому пощастить», - каже вона.

2017-й – дуже насичений різноманітними заходами для членів обласної організації Національної Спілки журналістів України, – наголосив її голова Михайло Савчак.

«Такі заходи дуже зближують журналістську спільноту, формують дух корпоративності. І навіть за тим перебігом спортивних подій, які сьогодні відбуваються на спортивних майданчиках, відчувається, що наша журналістська братія готова спільно виконувати ті непрості завдання, які стоять перед журналістською спільнотою і нашої області, і України», – каже голова обласної організації НСЖУ.

У підсумку, перше місце здобула команда газети «Волинь-Нова», срібні нагороди – у спортсменів Волинської регіональної дирекції НСТУ, а бронза — у команди «Вісник і К».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дощ не завадив волинським журналістам провести змагання на Світязі
03 липень, 2017, 19:27