Назвали найбільший прорахунок Поліщука

Назвали найбільший прорахунок Поліщука
Зміною секретаря Луцької міської ради «Укроп» продемонстрував відсутність стратегічного бачення щодо управління містом.

Про це заявив громадський активіст Михайло Шелеп, - пише Волинь24.

«Моя особиста думка: Ігор Поліщук не буде кандидатом на посаду Луцького міського голови. Його роль – відтягнути весь негатив щодо політики, управління містом. Справжнім кандидатом буде нинішній перший заступник Григорій Недопад. Він не втручається в політику, демонструє імідж господарника. Тому що дає сьогоднішня рокіровка – незрозуміло. Таке враження, що або в «Укропі» – кавардак, або в них плани змінюються щотижня», – каже Шелеп.

Нагадаємо, Ігор Поліщук почав виконувати обов’язки Луцького міського голови 28 березня. Відтак, склав повноваження на 97 дні роботи.

Загалом аналізуючи результати роботи Ігоря Поліщука, Михайло Шелеп каже, що розчарований.

«Замість бути комунікатором між різними групами депутатів він просто гнув лінію «Укропу», причому часто – порушуючи законодавство. Так, до зміни влади він позиціонував себе як людина з новими підходами у політиці. Натомість, отримавши владне крісло, він лише виконував вказівки по закручуванню гайок та «зачистці» органів влади міста (виконком, комісії) від неугодних. Така стратегія, на мою думку, програшна в перспективі, але то його справа», – коментує політик.

Найбільшим прорахунком Поліщука він називає «чітке розмежування депутатського корпусу на «свій» і «чужий», через що депутатський корпус не підтримував важливі для міста ініціативи, подані не «своїми».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.