У Луцьку заборонили «генделик» на газоні

У Луцьку депутати не дали дозволу на встановлення літнього торгового майданчика, який підприємець хотів поставити на місці газону.

Про це стало відомо 29 листопада під час сесії Луцької міської ради.

Раніше це саме питання розглядала «земельна» комісія міськради. Член комісії, депутат Роман Романюк повідомив про скарги мешканців на підприємця Ігора Скопюка, який хоче поставити літній торговий кіоск на зеленому газоні на вулиці Конякіна, 23а.

Депутат Сергій Григоренко (позафракційний) зазначив, що підприємцю варто відмовити.

«Встановлювати нові генделики – не просто не доцільно, а треба відмовити», - заявив він.

Відтак, депутати не надали дозволу на продовження терміну оренди земельної ділянки на вулиці Конякіна, 23а строком на 5 років площею 0,0098 гектара для влаштування та обслуговування літнього майданчика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До слова, про "генделики". У центрі Луцька, в їдальні "Вопаку" (справа), з недавнього часу зробили платний туалет. Нонсенс і "новинка": очевидно, вперше в Україні. Як я розумію, зайти в заклад громадського харчування, перше, що треба зробити - це вимити руки. Туалет разом з умивальником. Тепер за все терба платити. Кнопка від туалету на касі, де відвідувачі розраховуються за обіди. Може власник цього закладу, ковельський полішук, рук не миє, то інша справа. Але це зовсім не означає, що треба в закладі громадського харчування за це платити. Тим паче, що в цю брудну харчевню ходять найбідніші люди. Так виходить, що прийди до мене, заплати за те, що помиєш руки і попісяєш на брудну і смедючу парашу, а потім, залишивши виручку в закладі, де готують за смаком для свиней, можеш обідати. До речі,єдина харчевня в Луцьку, де дають разові виделки і ложки. Такого вже давно немає навіть в заводських їдальнях. Пластмаса дуже мягка і люди разом з обідами нерідко зїдають і ці столові "прибори". Хочеться нагадати власнику, нехай прочитає Пушкіна "Сказку о рыбаке и рыбке": скупість рано чи пізно губить людину.
Відповісти
Зараз сільпо в цумі відкриють і вопак із харчевнею будуть лапку смоктати зі своїми фантастичнимі цінами, невиразним асортиментом, душним торговим залом.
Бо власник про майбутнє не думав, а косив бабло. Пушкін красава, читати класиків треба, розумні речі пишуть!
Відповісти
Тож і розраховує хазяїн поки не має конкурента-то треба косити бабліще з народа.А я б торгбазу оптову замутив і всіх клієнтів переманив.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку заборонили «генделик» на газоні
29 листопад, 2012, 11:24